- 2 Ağustos 2013
- 38.489
- 129.889
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #25.021
Allahım kotlarını yesinlerEki Görüntüle 2976693 Eki Görüntüle 2976694 Eki Görüntüle 2976695 Eki Görüntüle 2976696
Sanırım ben erkek çocuk giydirmeyi beceremicemalacak hiç birşey bulamadım
Kız kıyafeti alıyorum elime bunu evde giydirsek olmazmı diyorum eşime hep kokoş kız kıyafetleri bandanalar hayal etmiştim
@-C-A-N-A-N- ben bugün bir kaç bişey aldım onuda beceremedim 6 aylık kısa kollu almışım badi
Benim nadir oluyor çok zorlarsa rennie alıyorum.Kızlar midem cok yaniyorNe yesem icsem yaniyor (Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice )
Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?
Cnm bana Mide ağrım için rennie vermişti ama asıl mide yanması için kullanılan bir ilaç..Kızlar midem cok yaniyorNe yesem icsem yaniyor (Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice )
Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?
Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
Çok geçmiş olsun canım neyse ki kalp atışını duymuşsun bebişin iyi bak. Dinlen ve yarın dediğin gibi kontrole git. Dualarımız seninle..Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
Sağol canımYaa kot tuluma bayıldımgüzel günlerde kullan
Evet yaa bende e ebebeğe girdim birşey bulamadımAllahım kotlarını yesinler
Kışın içine giyer kısa kolluyu da
Bende e bebeğe falan gidiyoruz erkek dediği zamanlar ya hiç bir şey yok şu kızların kıyafetlerine bak ne güzel şeyler var diyordum
Bukadarla geçmiş gitsin olsun inşallahKızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Acildeki doktor bir şey demedi mi kanama alanı falan gördü mü?Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
Allah razı olsun canım. İnşallah guzel haber alırım. Bebeğime güveniyorum. Bu kadar yoldan sonra beni bırakacağına ihtimal vermek istemiyorum. Ne zorlu yollardan geçtik.neyse ki bebeğin kalp atışını duymuşsun
yarına kadar dinlen mutlaka kalkma inşallah yarın iyi haberlerle geleceksindua edicem
Canım medikalparkta mı düşünüyorsun karar verdin miDoğum Konya da olacak o zaman
Rizeliyim cnm.rizede yaşıyorum.doğumum Trabzon’da olacak
Ya mesajını görünce çok mutlu oldum canım inşallah daha iyi olursun güzelce toplarsınBugün daha iyiyim canımablam geldi yanıma o yüzden moral olarakta çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor canım
Yaa aklım çıktı ilk okurkenKızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
5. Ve 7. Haftada oldu canım. 5. De o kadar korkup ambulans çağırmıştım. 7. De sakindim. Ama bu sefer çok ve birden geldi kontrol edemeyince çok korkrum. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım neyse ki kalp atışını duymuşsun bebişin iyi bak. Dinlen ve yarın dediğin gibi kontrole git. Dualarımız seninle..
Peki daha önce de kanaman oluyor muydu? Bazen plesenta aşağıda olduğu için de kanama olabiliyormuş.
Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Acildeki doktor bir şey demedi mi kanama alanı falan gördü mü?
Dualarım seninle inşallah hiç bir sorun yoktur
Canım medikalparkta mı düşünüyorsun karar verdin mi
Ya mesajını görünce çok mutlu oldum canım inşallah daha iyi olursun güzelce toplarsın
Yaa aklım çıktı ilk okurkençok şükür bir şey yokmuş Niçin hastane sorumlu olsun ki anlamadım izin vermediğiniz için mi spekulum ne ki.
Hastanede misin hala?
Cnm çok çok geçmiş olsun..Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
Cnm çok çok geçmiş olsun..
Acile o korkuyla gitmek nedir çok iyi bilirim..
Kalp atışını duymuşsun ne güzel
Doktorun zaten en etkili iğneyi yap demiş birşey olmaz Allah’ın izniyle bol su iç
Evet cnm sürece Ufuk hoca ile başladık onunla bitiririz diye düşünüyorum.rizede zaten bir tane özel hastane var ama bebek yoğun bakımı yok.çok aksi bir durum olur değişmem gerekirse Rize’de iyi bir doktor var onunla devam edip yine Trabzon’da doğururumCanım medikalparkta mı düşünüyorsun karar verdin mi
Şükür kalp atışını duymuşsun. İnsan çok korkuyor bende yaşadım aynı şeyleri.. Lavabo harici kalkma sürekli yatar pozisyonda ol. İnşallah her şey çok daha güzel olucak..Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydumAma çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var
İnşallah canımŞükür kalp atışını duymuşsun. İnsan çok korkuyor bende yaşadım aynı şeyleri.. Lavabo harici kalkma sürekli yatar pozisyonda ol. İnşallah her şey çok daha güzel olucak..
Ağrın varmıydı kasıkta?İnşallah canım
Senden böyle güzel haberler almak çok mutlu etti beniBugün daha iyiyim canımablam geldi yanıma o yüzden moral olarakta çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?