Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allahım kotlarını yesinler

Kışın içine giyer kısa kolluyu da
Bende e bebeğe falan gidiyoruz erkek dediği zamanlar ya hiç bir şey yok şu kızların kıyafetlerine bak ne güzel şeyler var diyordum

Kızlar midem cok yaniyor Ne yesem icsem yaniyor (Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice )

Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?
Benim nadir oluyor çok zorlarsa rennie alıyorum.

Tahin varsa onu dene işe yarıyor diyorlar

Kızlar midem cok yaniyor Ne yesem icsem yaniyor (Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice )

Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?
Cnm bana Mide ağrım için rennie vermişti ama asıl mide yanması için kullanılan bir ilaç..
Ben hiç denemedim ama başka topikde bir kaç arkadaşım mide yanması olduğunda bir su bardağına bir çay kaşığı karbonat (çok tepeleme değil) karıştırıp içiyorlardı.iyi geldiğini söylüyorlardı bu gece dene istersen İyi gelir..

Kızlar maalesef bu akşam aşırı kanama ile acile gittim. Bı anda evde kan bosaldi. Durdurmak istedim durmadı. Sonra WC ye gidince bı anda bı şey düştü çok korktum. Acilde doktor alttan baktı Allah'a şükür kalp atışını duydum Ama çok korkuyorum Spekulum ile bakmak istedi ona izin vermedim korktum. Bı de kağıt imzalatti ölüm olursa hastane sorumlu değildir diye Şuan kanama az ama korkum çok. Kendi doktorumu aradım. Proluton Depot iyi dedi onu yap kalkma yarın gel dedi. İnşallah yarın gidicem iyi haberi alacağım. Dualarınıza ihtiyacımız var

neyse ki bebeğin kalp atışını duymuşsun
yarına kadar dinlen mutlaka kalkma inşallah yarın iyi haberlerle geleceksin dua edicem

Çok geçmiş olsun canım neyse ki kalp atışını duymuşsun bebişin iyi bak. Dinlen ve yarın dediğin gibi kontrole git. Dualarımız seninle..

Peki daha önce de kanaman oluyor muydu? Bazen plesenta aşağıda olduğu için de kanama olabiliyormuş.

Yaa kot tuluma bayıldım güzel günlerde kullan
Sağol canım
Allahım kotlarını yesinler

Kışın içine giyer kısa kolluyu da
Bende e bebeğe falan gidiyoruz erkek dediği zamanlar ya hiç bir şey yok şu kızların kıyafetlerine bak ne güzel şeyler var diyordum
Evet yaa bende e ebebeğe girdim birşey bulamadım
Bukadarla geçmiş gitsin olsun inşallah
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah korkulacak birşey yoktur bu haftalarda arkadaşlarımızında olmuştu kanamaları çok şükür bebişler sağlıklı

Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Acildeki doktor bir şey demedi mi kanama alanı falan gördü mü?

Dualarım seninle inşallah hiç bir sorun yoktur

neyse ki bebeğin kalp atışını duymuşsun
yarına kadar dinlen mutlaka kalkma inşallah yarın iyi haberlerle geleceksin dua edicem
Allah razı olsun canım. İnşallah guzel haber alırım. Bebeğime güveniyorum. Bu kadar yoldan sonra beni bırakacağına ihtimal vermek istemiyorum. Ne zorlu yollardan geçtik.

Doğum Konya da olacak o zaman
Rizeliyim cnm.rizede yaşıyorum.doğumum Trabzon’da olacak
Canım medikalparkta mı düşünüyorsun karar verdin mi
Bugün daha iyiyim canım ablam geldi yanıma o yüzden moral olarakta çok iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor canım
Ya mesajını görünce çok mutlu oldum canım inşallah daha iyi olursun güzelce toplarsın
Yaa aklım çıktı ilk okurken çok şükür bir şey yokmuş Niçin hastane sorumlu olsun ki anlamadım izin vermediğiniz için mi spekulum ne ki.
Hastanede misin hala?

5. Ve 7. Haftada oldu canım. 5. De o kadar korkup ambulans çağırmıştım. 7. De sakindim. Ama bu sefer çok ve birden geldi kontrol edemeyince çok korkrum. Allah razı olsun

Çok şükür kalp atışını duymuşsun. Acildeki doktor bir şey demedi mi kanama alanı falan gördü mü?

Dualarım seninle inşallah hiç bir sorun yoktur

Acilde ki doktor kanama alanı görmedi. Spekulum ile bakmak istedi onu ben istemedim. Yarın inşallah kendi doktorum herşeyi net söyler .
Allah razı olsun canım

[
Yok cnm evdeyim. Spekulum hani bu vajinadan bakıp açılan alet var ya. Tüp bebek de de transfer anında yapmışlardı. O alet. Ben çok korkuyorum çok acı veriyor bana.

Cnm çok çok geçmiş olsun..
Acile o korkuyla gitmek nedir çok iyi bilirim..
Kalp atışını duymuşsun ne güzel
Doktorun zaten en etkili iğneyi yap demiş birşey olmaz Allah’ın izniyle bol su iç

Cnm çok çok geçmiş olsun..
Acile o korkuyla gitmek nedir çok iyi bilirim..
Kalp atışını duymuşsun ne güzel
Doktorun zaten en etkili iğneyi yap demiş birşey olmaz Allah’ın izniyle bol su iç

İçiyorum canım Allah razı olsun
Çok korkuyorum ama bir yandan da içim ferah.
Anlamıyorum niye o kadar kanama. Nerden geldi.
O düşen parça neydi daha dün herşey yolundaydı.

Canım medikalparkta mı düşünüyorsun karar verdin mi
Evet cnm sürece Ufuk hoca ile başladık onunla bitiririz diye düşünüyorum.rizede zaten bir tane özel hastane var ama bebek yoğun bakımı yok.çok aksi bir durum olur değişmem gerekirse Rize’de iyi bir doktor var onunla devam edip yine Trabzon’da doğururum

Şükür kalp atışını duymuşsun. İnsan çok korkuyor bende yaşadım aynı şeyleri.. Lavabo harici kalkma sürekli yatar pozisyonda ol. İnşallah her şey çok daha güzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…