Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar son günlerde benim de her gün başım ağrıyor geçen uyudum sabaha kadar geçmedi neredeyse. Mentol taşımı da bulamıyorum ilaç almayı da istemiyorum. Şimdi hava nemlendiricisini açtım 1 saatliğe çok etki eder mi bilmiyorum ama deneyeyim dedim odam petekten dolayı havasız ve kuru kalıyor bazen uyanıp birkaç dk havalandırıyorum ama hava da çok soğuk burada zaten nem çok az inşallah işe yarar bakalım

Günahını almışız valla bende öyle diyordum. O corona olduğumuzda vücuttaki ağrıları o dindirdi
Bakmayin vallahi ben de takılıyorum. Geçen ay çok hasta oldugumda beni de kurtardı, bir majezik degil ama yine de çok şükür ki kullanabileceğimiz bir ağrı kesici

Bakmayin vallahi ben de takılıyorum. Geçen ay çok hasta oldugumda beni de kurtardı, bir majezik degil ama yine de çok şükür ki kullanabileceğimiz bir ağrı kesici
Sabah başım ağrımaya başladı baya şiddetlendi. İçtim geçirdi hemen çok şükür. Bende majezikçiydim

3 hafta üst üste kızimi görmüş oldum ilk kez ama tabi bi panikle gittik hep

amin kimse yasamasin cidden moral bozukluğu ne yazık ki de hemen kötü geliyor akla elhamdülillah ama iyiyiz bana naz yapmış cimcime hanım
Ayy çok geçmiş olsun. Bir daha olmasın inşallah insan korkuyor

Sunalmaya filan uzanıyorum ama
O kadar ince mi dikkat edeceğiz
Ben doktora uygulamalı yatarken böyle yapıyorum dedim. Yapma dedi. En yakın pozisyondan almaya çalışıyorum kolumu tam dik açı ile uzatmamaya çalışıyorum gerekirse oturur pozisyona geçip en kısa mesafeyi ayarlıyorum. Yarın doktora sorarsın olmadı. O senin için en iyi olanı söyler

Ciddi mi ben hep gece abajura nemlendiriciye falan uzanıyordum
Dikkat etmek gerekiyor. Arkadaşım bana hamile olmadan öncede derdi ki. Sakın raflara felan uzanma hamile iken onada halası demiş hep. Şimdi doktor ve hemşirede söyleyince demekki doğru bir şeymiş dedim. Her şey den tedirgin olmaya başladım. Tüm hareketleri mi minimuma indirdim bu yüzden. Yeni bir şeyler öğrenirsem bu konu hakkında yazarım yine..

Yani şu baş ağrısı kadar illet bişi yok gerçekten.. Ben ağrımadığı zamanlar ne zaman ağrıcak diye endişe etmeye başladım artık

Yani şu baş ağrısı kadar illet bişi yok gerçekten.. Ben ağrımadığı zamanlar ne zaman ağrıcak diye endişe etmeye başladım artık
Geçmiş olsun canim üşütmeden kaynaklı mi bu ağrı. Yazma bağla sık iyice damarlara iyi geliyor ben yapıyorum en azından bi ilaç degil denemiş olursun denemediysen hakikaten başağrısı zor

Her mesajınıza hüngür hüngür ağlıyorum. Herşeyi yapıyorum. Bugün günlük tutmaya başlayacaktım Şuan içimdeki korkunun tarifi yok.
Allah razı olsun
ağla kuzum ağlamak kötü bir şey değil. Ben de ağlıyorum yazarken, okurken sana iyi geliyorsa rahatlatıyorsa ağla ama hırpalama kendini. Günlük tutmak iyi gelecek mi emin değilim. Yazarken ben çok hırpalıyorum kendimi. Ama herkes farklı tabii yazmak seni rahatlatacaksa yaz kuzum
Nasılsın? Nasıl geçti gecen, kontrol kaçta?

Ben Proluton Depot’u yaptırınca kan rengi kahveye dönüyordu.

En az 3 gün kahve rengi akıntı olup sonra rengi açılarak kayboluyordu canım.

Şimdi ne desem boş.

Hala kırmızı kanama mı oluyo?

.

İyiyim biraz daha. Gece kanama yoktu. Karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sadece. Saat 3 te randevu. Gidene kadar yatarım gece boyunca konuştum onunla. Esim konuştu beni sakinleştirdi ninniler söyledi. Ağlaya ağlaya uyumuşuz ikimizde

Ben Proluton Depot’u yaptırınca kan rengi kahveye dönüyordu.

En az 3 gün kahve rengi akıntı olup sonra rengi açılarak kayboluyordu canım.

Şimdi ne desem boş.

Hala kırmızı kanama mı oluyo?

.
Yok canım. Gece yoktu. Bir de çok durmamaya çalışıyorum lavaboda. Hemen çıkıyorum uzanıyorum. O kadar büyük ki korkum. Gücüm yok olumsuz birsey duymaya. Gece boyunca konuştuk. İnslalah dinler annesini babasını duymuşsa ,

ay çok sevindim kuzum ya. doktoruma bir kez daha hayran kaldım. beni kötü birisine yönlendirmeyeceğini biliyordum :) kısmetse ben 21 ocakta gideceğim.

Daha iyi olmana çok sevindim canım. İnşallah bugün doktorundan da güzel şeyler duyarız daha da rahatlarız daha da iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…