Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Normale dönecek o halde hadi inşallah çook teşekkür ederim

Sanırım ben erkek çocuk giydirmeyi beceremicemalacak hiç birşey bulamadım
Kız kıyafeti alıyorum elime bunu evde giydirsek olmazmı diyorum eşime hep kokoş kız kıyafetleri bandanalar hayal etmiştim
-C-A-N-A-N- ben bugün bir kaç bişey aldım onuda beceremedim 6 aylık kısa kollu almışım badi

yaa bi kere civcivli harika what's up yazana da bayıldım

kot tulumu da biraz büyüyünce giydirirsin kafasına da ters kasket
bu arada kısa kolluyu hep giydirirsin içine uzun olsa mesela doğar doğmaz giydiremiycez yaza geldiği için, kısa kollu her zaman iş görür

Ay çok güzeller boncuğum, kot tuluma bayıldımmmmm.

Olsun kuzum, 6 aylıkken de giyer kısa kollu badi, bir şey olmaz ki.

6 aylık dediğin zaten 3-6 oluyo.
Eylül Ekim Kasım artık pek de soğuk geçmiyo.

.

Ay çok güzeller boncuğum, kot tuluma bayıldımmmmm.

Olsun kuzum, 6 aylıkken de giyer kısa kollu badi, bir şey olmaz ki.

6 aylık dediğin zaten 3-6 oluyo.
Eylül Ekim Kasım artık pek de soğuk geçmiyo.

.
Erkek anası olmak çok zormuş çokk

Kızlar midem cok yaniyor Ne yesem icsem yaniyor (Zaten hassasti hamilelikle birlikte iyice )

Siz neler yapiyorsunuz gecmesi icin ve ya mide koruyucu içiyor musunuz?

off o çok fena sabaha kadar uyutmuyo bunun için; baharatlıdan, çok yağlıdan uzak durun, akşam belirli bi saatten sonra yemeyin, sık ama az yiyin diyordu uygulamada

off o çok fena sabaha kadar uyutmuyo bunun için; baharatlıdan, çok yağlıdan uzak durun, akşam belirli bi saatten sonra yemeyin, sık ama az yiyin diyordu uygulamada
Evet bunlari uyguluyorum aslinda geç saatte yemek falan yemiyorum yinede cok feci yaniyor. Son aylarda tavan yapacak uykudan uyaracak biliyorum oglumdada böyle olmustu Ama doktordan mide koruyucu istesem ne kadar ise yarar bilmiyorum

Evet bunlari uyguluyorum aslinda geç saatte yemek falan yemiyorum yinede cok feci yaniyor. Son aylarda tavan yapacak uykudan uyaracak biliyorum oglumdada böyle olmustu Ama doktordan mide koruyucu istesem ne kadar ise yarar bilmiyorum
burada gaviscon kullananlar vardı aslında, kim kullanıyodu hatırlamıyorum ama öyle yazıldığını hatırlıyorum

Normalde dikkat ederdim yediklerime, şimdi saldım iyice, doktor hamur işlerini vs çok tüketme demişti , tam tersine onlardan istiyor canım sürekli. Öyle olunca da wc kabus oluyor tabi

Yaa kot tuluma bayıldım güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…