Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada dün demeyi unuttum eğitimdeydim oturuyordum göbeğimin 4 parmak altından bildiğiniz bir şey kımıldadı ama baya hissedilir şekilde kuş kanadı çırpınması gibiydi
ay inanır mısın böyle bir kımıldama beni tuvalette yakaladı hahaah
ama ben hala bebek olduğunu düşünmüyorum :)

EzgininAnnesi canım şu an var mı kanaman?

İçini ferah tut her şey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Vakit geçmek bilmiyordur sana şimdi. Daha erkene randevu yok muydu doktorunda?
Yok canım sanırım. Sabaha karşı gittim yoktu. Zaten durmuyorum evde hızlıca çıkıyorum. Sancı var onu da bebeğin içerdeki hareketlerine yormak istiyorum artık. Maalesef yoktu canım çok yoğun pazartesi normalde yarindi ama acil diye bugüne aldım. Ama sağolsun doktorum da hemşire de WhatsApptan yazinca hastanedede aradı eve gelince de kanama kahverengiye dönmüş. Bı arkadaş yazmıştı zaren döner diye kahverengiye

Kahveye döndüyse iyi canım çok şükür. Güzel haberlerini bekliyorum senin bugün aklım sende.

Günaydın kızlar, bir sorum olucak geceleri uykuda kollarınızda uyuşma oluyor mu? Karıncalanma ve ağrı şeklinde
Günaydın, tam üstüne Bastın gece uyurken sağ bacağımın diz kapağından aşağısı arkası ama uyuşmuştu uyandım resmen hareket edemedim. Az önce de uyandım kolum uyuşmuştu

Ah canım benimm ya çok çok geçmiş olsun.Umarım düzelir herşey

ben de o ilacı kullanıyorum canım. dışkının rengi o ilaçtan dolayı benim de koyu. ama koku konusun da ben de bir değişiklik yapmadı. belki de bünyeden bünyeye farklıdır
ben de çok yoruluyorum kıyafet değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum,

senin göbüş bizimkinden biraz daha fazla büyüyecek
ayy yalnız değilim yaşasın.
ben de merdiven çıkarken bayır çıkarken kıyafet değiştirirken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum.
daha şimdiden böyleysek son aylar da nolcaz allah bilir :)

Çok şükür canım.
Üzme kendini. Bak, bebeğinin kalp atışını duydunuz. Sıkıntı yok.

Hepimiz yaşadık o durumları.

Benim bir tanesi diyorum ya oluk oluktu, adet olduğumda o kadar kanama olmuyorum.

Doktor vajinal muayene etti, kalkıp hazırlanıcam, bacaklarıma kadar inmişti düşün.

Nasıl temizleneceğimi şaşırdım.

İnşallah hiçbirimiz tekrar yaşamayız.
İnsan çok korkuyo haliyle.

Ama ben bebeğimi gördükten sonra rahatlıyordum.

.

Çok şükür bak, durmuş kanaman.

Ağrıdan muhakkak bahset doktoruna.

Bana makattan fitil ve magnezyum vermişti kasılmaları azaltsın diye.

Bir de her ağrı geldiğinde yudum yudum su içtim ben. Su da kasılmaları azaltıyo.

.

Suyu bayağı içtim akşamdan beri. Doktor 1 den sonra gelebilirsin dedi erkene çekti çok şükür. Şimdi Hafif bir duş alıp çıkacağım inşallah
Bebeğimle güzel haberlerle döneceğim inşallah

EzgininAnnesi o haftalarda bir çoğumuzun kanaması oldu. Gönlünü ferah tut canım. Herhalde kanama sebebi rahmin olağanüstü büyümeyi algılayıp damar çatlaması gibi bir şeyden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hepimizin kanamasının o haftalara denk gelmesine başka bir şey sebep olamaz.

Çok okudum Allah razı olsun çoğu kişi de rahatlattı. Ama birden kan gelmesi onu içinde tutmaya çalışmak Hafızada kötü bı hatıra. Bakalım inşallah öğleden sonra güzel haberlerle geleceğim

Hamilelikte kahvenin yasak olduğunu biliyorum ben o yüzden hiç tuketmiyorum.

ben de dün sana yazacaktım neredesin diye, sonra tahmin ettim, benim de uykusuzluğum bitti artık bayağı uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…