Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende sana yazacaktım gece aklıma geldin

Benimde artık 12 gibi falan uykum geliyor sanırım düzeliyoruz

Karnımda var canım ağrı. Kasıklarda yok. Kasıklarda ve belde ağrı olması bana güven veriyordu.
Cnm bende olmuştu o zamanlar hatta birinde belimden sırtıma kadar vurdu ağrı sonrası akıntı geldi İşte..
Ama şuanda da oluyor bel ve kasık ağrım hep korktum yine acaba tekrardan akıntımı olacak diye gebelikten kaynaklı da oluyor biliyorsun bundan sonra hep korkun olacak ama olmasın olabilecek ağrılar bunlar..

Cnm geçmiş olsun ben artık odamın peteğini kapattım daha rahat uyuyorum eşimde aynı fikirde..
Kapatırsan oda çok soğuk olur mu birde peteği kapatıp uyumayı deneseniz daha konforlu bir uyku olur belki

Aman hepimiz rahat bir hamilelik geçirelim artık ya! uykularimiz düzene girsin ,agrilarimiz en aza insin, kanamalarimiz olmasın. Bu yılı geride bırakırken tek dileğim rahat bir şekilde gebeligimizi gecirmek . Bu arada Seray sever de hamileymiş bizle aynı o da 4 aylikmis. Bir krem süren kız vardı ya o da doğurdu hemen karnı gitmiş

yaa gördüm ikizmiş üstelik

bu heytuvba'nın bebeği ne tatlı yaaa bakıyo musun, bembeyaz pamuk gibi yanaklar da pespembe

Kim kız

Amin amin

Geçmiş olsun canim üşütmeden kaynaklı mi bu ağrı. Yazma bağla sık iyice damarlara iyi geliyor ben yapıyorum en azından bi ilaç degil denemiş olursun denemediysen hakikaten başağrısı zor
Saolasın.. Üşütme değil benimki stres ve açlıkla doğru orantılı diye düşünüyorum. Belki aldığım ilaçlarında etkisi vardır. Klimayı unutmuşum ve birde havasızlık. Baş ağrılarında benim ilk yaptığım şey yemeni bağlama zaten Nane yağı burun çevresine (şakak, ağrı yerlerine vs), buz kasedi ve yapacak durumdaysam masaj.

Son düzenleme:
Hamilelikte kahvenin yasak olduğunu biliyorum ben o yüzden hiç tuketmiyorum.
Ben çok kahveci ve çaycı değilim kırk yılda bir içerim. Doktora sorduk içilebiliyor mu diye? Çay günde 2 bardak, kahve 1 bardak içebilirsin dedi. Dip not olarak düşeyim dedim

[

Yok cnm evdeyim. Spekulum hani bu vajinadan bakıp açılan alet var ya. Tüp bebek de de transfer anında yapmışlardı. O alet. Ben çok korkuyorum çok acı veriyor bana.
Ya kıyamam(( geçtin mi doktorun yanına canım yaz bize de olur mu
Dün gece bulantı hapını içmedim geçmiş mi bulantım diye. Bi dalgalanma var sabahtan beri çıkarcak gibiyim şimdi içicem hapı demek daha geçmemiş
Ya bu ben bugün içmeyim dedim yatarken. Sabah çıkardım kalkar kalkmaz. Hani geçiyordu hani hani hani

Ya bu ben bugün içmeyim dedim yatarken. Sabah çıkardım kalkar kalkmaz. Hani geçiyordu hani hani hani
Valla şimdi hemen aldım çıkardım çıkaracaktım hemen bide simit yedim üstüne biraz sakinledi sanırım. Valla yemem falan düzelince dedim geçmiştir bulantı ama yok nerdeeee

Şimdi yoldayım canım babamla gidiyorum. Arabayla geldi aldı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…