Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi inşallah hepsinden biri fayda eder gebelik de tetikliyor geçicek Inşallah

Günaydın, tam üstüne Bastın gece uyurken sağ bacağımın diz kapağından aşağısı arkası ama uyuşmuştu uyandım resmen hareket edemedim. Az önce de uyandım kolum uyuşmuştu
Sizinki magnezyum eksikliğinden olabilir eğer kramp tarzı bi ağrı oluyorsa bacakta onun için takviye verir doktorunuz ama bu kol ağrısı nasıl geçer bilmiyorum ya artık geceleri uyumak istemiyorum kaç kere uyanıyorum bilmiyorum

Cnm geçmiş olsun ben artık odamın peteğini kapattım daha rahat uyuyorum eşimde aynı fikirde..
Kapatırsan oda çok soğuk olur mu birde peteği kapatıp uyumayı deneseniz daha konforlu bir uyku olur belki
Çok sağol canım haklısın bu gece 1 saat kadar açtım nemlendiriciyi o bile iyi geldi nefesimi açtı sanki. Bu aralsr çok soğuktu ama galiba kapatacağım peteği

Kizlar ya TSH düşük çıkmış idrar da az miktarda enfeksiyon
Canım doktora gösterdin mi? İdrar yüzünden şimdi tekrar hastaneye geldim ben de kesin geçmedi ilk mi oluyor senin yoksa tekrarlıyor mu? Bi kurtulabilir miyiz şu hastalıklardan artık.
sweetgirlcandy yıkama yetmiyor artık gruba bi kurşun murşun döktürmemiz lazım

Selam aleyküm hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah cinsiyet öğrenen çok olmuş bende on gün sonra kontrolüm var o zaman 16 hafta oluyor inşallah hayırlısıyla öğrenirim kızlar ben çok halsizim niye böyle bilmiyorum üç ay bitti haksızlıkte bitmesi gerekmiyor muydu vitamin değerlerimde normal niye böyle anladım aslında her zaman değil ama çoğu zaman diyebilirim sizde öyle oluyormu

Kızlar AFP testi yaptıran oldu mu göremedim yorumlarda da yaptırdıysanız kaç çıktı

Ben önceki gün yaptırdım canım, daha çıkmadı sonuç.

Senin kaç çıktı?

Doktorun neden istedi bu testi biliyor musun?
Ben pek soramadım, biraz aceleye geldi.

.

Valla ya sırayla hepimize bişey oluyor. Geçsin artık lütfen

Ben önceki gün yaptırdım canım, daha çıkmadı sonuç.

Senin kaç çıktı?

Doktorun neden istedi bu testi biliyor musun?
Ben pek soramadım, biraz aceleye geldi.

.
Bende geçen hafta yaptırdım şimdi sonucu çıkmış ama doktor daha aramadı beni sonuçla ilgili 41.3 çıkmış benimde.
Bana bebekle alakalı yapılan bir test dedi ama tam bilmiyorum karaciğerle ilgili sanırım.

Ben sonuç için konuştuğumda sorucam neden istediğini.

Sen de sorarsan nedenini haber verir misin?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…