- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #25.141
Ohhh, çok şükür canım.
Senin iş güç yok mu da geç uyandın?
Noel bitmedi mi?
Yoksa yılbaşı sonuna kadar mıydı tatilin?
20'sinde çıktık, yılbaşı sonrasında 3'üne kadar tatilizama işler birikmesin diye ben yine açıyorum pc'yi çalışıyorum arada, ama işte iyi oldu öğlene kadar yatabiliyorum
Benim de aklım onda girip girip bakıyorum. İnşallah her şey yolundadır
Sordum hemen kuzum idrar kültürü istedi. Bence bu tamamen suyu az tuketmemle ilgili yanma batma yok cunku. TSH içinde bir ay sonra tekrar kan tahlili istedi. Ya sağlık ocağında TSH yine yüksek çıkmış nedense orda yaptırınca yüksek çıkıyor hastanede yaptırınca 1 değerinde çıkıyor. T4 ve üre değerim düşük onlarda hamilelikte olan bişey dedi.Doktora ne zaman sorucaksın canım?
Bakalım ne diyecek.
.
Tabiki sorarım sende öğrenirsen mutlaka haber verBen sonuç için konuştuğumda sorucam neden istediğini.
Sen de sorarsan nedenini haber verir misin?
.
Ay bende şimdi siteye sana yazmak için girmiştim.. yani yılbaşından sonraya mı kaldı
Kuzu sağlık ocağındakiler yüksek çıkıyormuş. Annem verdi 9 çıktı hemen hastaneye gittik. Ordaki doktora dedik yeni verdik hani bi daha mı verelim diye. O da evet sağlık ocağından hastaneye gelene kadar kan donuyor vs dedi o yüzden sağlık ocaklarında yüksek çıkar biraz dedi. Gerçekten de hastanede verdiği 8 çıktıSordum hemen kuzum idrar kültürü istedi. Bence bu tamamen suyu az tuketmemle ilgili yanma batma yok cunku. TSH içinde bir ay sonra tekrar kan tahlili istedi. Ya sağlık ocağında TSH yine yüksek çıkmış nedense orda yaptırınca yüksek çıkıyor hastanede yaptırınca 1 değerinde çıkıyor. T4 ve üre değerim düşük onlarda hamilelikte olan bişey dedi.
Tahin iyi geliyor canım mide yanmasına.Evet bunlari uyguluyorum aslinda geç saatte yemek falan yemiyorum yinede cok feci yaniyor. Son aylarda tavan yapacak uykudan uyaracak biliyorum oglumdada böyle olmustu
Gördüm abla maşallah i vardıyaa gördüm ikizmiş üstelik
bu heytuvba'nın bebeği ne tatlı yaaa bakıyo musun, bembeyaz pamuk gibi yanaklar
Ezgizem kuzum kadın doğurdu göbeği anında gitmiş.Kim kız
Ozgis abla neyin var ya ben bu ara grubu takip edemiyorumrollercoaster daha iyisin değil mi canım?
İlk defa oldu kuzum ama ben suçumu da çok iyi biliyorum maalesefCanım doktora gösterdin mi? İdrar yüzünden şimdi tekrar hastaneye geldim ben de kesin geçmediilk mi oluyor senin yoksa tekrarlıyor mu? Bi kurtulabilir miyiz şu hastalıklardan artık.
sweetgirlcandy yıkama yetmiyor artık gruba bi kurşun murşun döktürmemiz lazım
Kizlar sizin fetal test sonuçları çıkmadı mı ? H hoppala ya inşallah kan felan vermek zorunda kalmazsınız tekrar bende çok korkmuştum. Kaç gün oldu alınalı kan örnekleri?
Tesekkür ederim canim pek sevmem ama deneyecegimTahin iyi geliyor canım mide yanmasına.
Gördüm abla maşallah i vardı
Ezgizem kuzum kadın doğurdu göbeği anında gitmiş.
Ozgis abla neyin var ya ben bu ara grubu takip edemiyorumrollercoaster
İlk defa oldu kuzum ama ben suçumu da çok iyi biliyorum maalesefsu tüketimi az ondan yani
Kizlar sizin fetal test sonuçları çıkmadı mı ? H hoppala ya inşallah kan felan vermek zorunda kalmazsınız tekrar bende çok korkmuştum. Kaç gün oldu alınalı kan örnekleri?
Benimde aynısı geldi kuzum başıma gebeliğin en başında verdim 4.04 çıktı. Hastanede verdim 2.7 çıkmıştı. Aradan bir ay geçti tekar baktirdigimda hastanede 1.11 cikmisti. Şimdi de 3 çıkmış.yine özele gidip kan vermek istemiyorum önümüzdeki ay gider özele veririm artık.Kuzu sağlık ocağındakiler yüksek çıkıyormuş. Annem verdi 9 çıktı hemen hastaneye gittik. Ordaki doktora dedik yeni verdik hani bi daha mı verelim diye. O da evet sağlık ocağından hastaneye gelene kadar kan donuyor vs dedi o yüzden sağlık ocaklarında yüksek çıkar biraz dedi. Gerçekten de hastanede verdiği 8 çıktı
Doktorun normal dediyse hiç sıkma canını. Suyu da artırırsan enfeksiyon zaten azmıș hemen geçerBenimde aynısı geldi kuzum başıma gebeliğin en başında verdim 4.04 çıktı. Hastanede verdim 2.7 çıkmıştı. Aradan bir ay geçti tekar baktirdigimda hastanede 1.11 cikmisti. Şimdi de 3 çıkmış.yine özele gidip kan vermek istemiyorum önümüzdeki ay gider özele veririm artık.Ama sağlık ocağında ki doktor bana T4 değerin düşük dedi ona da doktorum normal hamilelikte dedi.
Sordum hemen kuzum idrar kültürü istedi. Bence bu tamamen suyu az tuketmemle ilgili yanma batma yok cunku. TSH içinde bir ay sonra tekrar kan tahlili istedi. Ya sağlık ocağında TSH yine yüksek çıkmış nedense orda yaptırınca yüksek çıkıyor hastanede yaptırınca 1 değerinde çıkıyor. T4 ve üre değerim düşük onlarda hamilelikte olan bişey dedi.
Tabiki sorarım sende öğrenirsen mutlaka haber ver
Tahin iyi geliyor canım mide yanmasına.
Gördüm abla maşallah i vardı
Ezgizem kuzum kadın doğurdu göbeği anında gitmiş.
Ozgis abla neyin var ya ben bu ara grubu takip edemiyorumrollercoaster
İlk defa oldu kuzum ama ben suçumu da çok iyi biliyorum maalesefsu tüketimi az ondan yani
Çıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız var
Çıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız varBebeğim baba sımsıkı tutunsun
Yat dinlen kuzum annenlere gitmen iyi olur dualarım seninle rabbim sana bağışlasın bebeğini sımsıkı tutunsun annesine inşallahÇıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız varBebeğim bana sımsıkı tutunsun
Çıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız varBebeğim bana sımsıkı tutunsun
Aman olmasın bir dahabaş ağrım vardı kuzum günlerdir geçmemişti ama bugün geçti
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebişini size bağışlasınÇıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız varBebeğim bana sımsıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?