Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Soldakinde ne kadar folik asit var.

Ya benimde imom da var günlük doz kadar ama ben 3 aydan sonra bırakmak istiyordum folik asiti. Sormayı da unutmuşum fazlası için bazı araştırmalar var ne düşünüyorsunuz diye

Bende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sanki

Canım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.
Sana da dedi mi doktor bırakma diye folik asit?
Tüm alıntılarım senden olmuş
Ay prilamda da mı var folik asit hiç dikkat etmedim. Bak ben şimdi çok rahatsız oldum

Bunları benim doktorum da yazdı canım zararlı olsa vermezler sanırım

Yok kuzum başlamadım doktora gitmedim ya ben suyu maalesef az tüketiyorum şunu bir türlü asamiyorum nasıl 2 lt cikicam bilmiyorum ya
Yemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlarda

İkisini ben de kullanıyorum. Mg olarak düşük olduğu için sıkıntı olmaz bence yoksa vermezdi doktorlar. Gynoferon'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sürekli idrara çıkıyorum ve bulantı yapıyor.Sende de oluyor mu?

Reactions: kdv
Yemek yerken kahvaltı yaparken yanına su al bişiler yedikçe su içme isteği geliyor. Hatta eşim bana 500 ml su şişelerinden alıyor. İçerken sayıyordum ilk başlarda
Çok teşekkür ederim canım ya aslında benimde 750 ml lik su sisem var. Onu ayirmiyorum yanımdan ama yine tek şişe icebiliyorum sadece. aslında 1lt lik olsa benim için en azından bir lt diyebilcem

Kızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyum bu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık
Maşallah kız yarın bende çekip atayım bakın bakım benim ki de çıkmış mi ? sahi siz normal halini bilmediğiniz için size göre 9 aylık bile olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…