Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vita sende bnm gibi uykusuzlar kulübünde misin yoksa evlatlar mi uyutmuyor?

Vita sende bnm gibi uykusuzlar kulübünde misin yoksa evlatlar mi uyutmuyor?
Genelde uyuyamiyorum normalde de uyku saatim çok az canim. Kizim 4 yaşına kadar uyumadı anaokuluna başladı oyle düzeldi ama ben devam.. progestan gunde 3 tane içiyorum sersemlik uyku yapar diyo bende aksine 6 da uyanıyorum gündüz uyusam yok cingöz recai gibiyim hep yetisme modu herşeye hoş mecburum buna Allah da dağına göre kar veriyor derler ya ilk zamanlar bile uyku yapmadıçok değişik kendimi anlamış değilim

Valla haklısın o progestan bende de hiç uyku yapmadı ama kendini çok da yormamaya çalış kuzum. Allah yardımcın olsun valla zor bir çocuk daha benim sırt ağrılarım başladı bir de çocuğum olsa napardim bilmiyorum. Herhalde ağır hasarlı diye rapor çıkartırlardi bana

Çok teşekkür ederim canım ya aslında benimde 750 ml lik su sisem var. Onu ayirmiyorum yanımdan ama yine tek şişe icebiliyorum sadece. aslında 1lt lik olsa benim için en azından bir lt diyebilcem
Ne demek Ne desem bilemedim. Boşken içmek zor olabilir hadi bir içeyim gibi.. Ama ağzıma bişi almışsam fırsat bilip hemen içebildim kadar içmeye çalışıyorum. Çok lavaboya çıkarıyor beni tabi bazı zamanlar 1-1,5 litre de kaldığı oluyordu.

Sağol canım benim inşallah sabırla bekliyorum

0,35 mg folik asit diyor kuzum gynoferonda

Bunları benim doktorum da yazdı canım zararlı olsa vermezler sanırım
ay evet haklısın ama ne bileyim 2sinde de folik asit olunca korktum :)
ben de hiç öyle bir şey olmadı canım. sadece gaitanın rengi koyulaştı o kadar :)

iyiyim kuzum şükür. kol ağrısı yaptı bir de uyku o kadar :) bunlar ben de ilk iki dozda da olmuştu. kol ağrım muhtemelen yarın sabah kalktığım da geçmiş olacak :)

Ooo, süpermiş.

Benim ilk dozda kol ağrım 3 gün sürdü.
İkinci dozda kol ağrısı olmadı ama 2 gün ateş, halsizlik ve kırgınlıktan yatırdı.

Onun için üçüncü dozdan biraz korkuyorum açıkçası.

16+2’de ben de olmayı düşünüyorum.

.

16+5 de oldum bende :)
yani şimdilik iyiyim ama bakalım bundan sonra da bir şey olmaz herhalde :)
seni 2. doz kötü etkilemiş

Valla insan çok acayip sanki kabına göre büyüyor.

Bekârken evlilik zor geliyor işler evin sorumluluğu vs evlenince de cocuk...

Çocuk olunca 2. çocuk zor gibi geliyor ,
bana da öyleydi 7yasinda kizim baya da ara oldu alıştım iyice

ama erkenden uyanıp kahvaltı yaptırıyorum beslenme hazırlıyorum nasıl oluyo vallahi Allah yardım ediyo zorda gelmiyor sende en en güzel şekilde anne olacaksin insan dirayetli oluyo uykusuzluğa ne bileyim anaçlikla da alakalı belki hele 2.cocuk sanki büyütüyor insani daha başlayım şuan mesela. Sende en güzel şekilde üstesinden geliceksin herşeyin kuzum

Olsun canım sağlık huzur mutluluk bol bol şifa olsun sana

Ya ama ben bunu yerim tam bir köfte bu
Patron haziranda geliyo yolda
Kuzum bizde haziranda 3 patron olacak Herkes patron valla evde. Oğlum da var. Patron savaşları yaşanacak. Muhtemelen arada ben kaynıycam hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…