Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım benim çok teşekkür ederim . Hepimiz dediğin gibi güzel anneler olucaz Allah'ın da izniyle. Gerçekten Allah yardım ediyor zaten ondan isteyince hiç bir duamızı geri çevirmiyor hamdolsun.

Kızlar bebek iyi çok şükür onu yazayım dedim önden

Cinsiyeti göstermedi sırtı dönük, bir şeyler ye az dolan tekrar bakalım dedi onu bekliyorum yine giricez.

Yazıcam detayları
Maşallah canım . Küçük tırtıla bak annesine naz ediyor. Duygu anlaşılan seni çok özlemiş evladın . O yüzden hemen dönmek istemedi herhalde.

Yaaaaa ne güzel anlattın canım benim.

Zaman azaldıkça korkmaya başlamıştım.
Geçen eşime diyordum, ne yapıcaz biz nasıl bebek büyütücez diye.

Uykusuzluğa nasıl dayanıcam, bi de şu baş ağrılarım çok korkutuyo beni.

Ağladığında susturabilecek miyiz, dilinden anlayacak mıyız hiç bilmiyorum.

Allah yardım eder diyip rahatlatıyorum kendimi.

.

Canım benim çok teşekkür ederim . Hepimiz dediğin gibi güzel anneler olucaz Allah'ın da izniyle. Gerçekten Allah yardım ediyor zaten ondan isteyince hiç bir duamızı geri çevirmiyor hamdolsun.

Kesinlikle öyle Özgeciğim.
Sağlıkla alalım kucağımıza, inşallah anneliği de beceririz.

.

Mayıs’ta başlar tabi canım.
Erken doğum olmasa bile, 36.haftadan sonra her an gelebilir bebişler.
.
Benim Sezeryan zaten burda belirtilen tarihte olmayacak ama inslalh vaktinde gelir zaten 3000 anca doğuruyorum günü gelmeden doğarsa kim bilir ne kadar olur

22 Ocak anneleri doğurmaya başlamışlar . Mayıs'ta bizim de başlar mi yani
Anam ilk de benim ya ya Haziran birinde başka kimse yok mu? İlk sırada olmak istemiyorum
Canım hiç istemiyorum ama muhtemelen açılışı yine ben yaparım gibi hissediyorum oğlum 7 hafta erken doğmuştu
Şimdi de korkuyorum erken doğumdan. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…