Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağlıkla kucaklarımıza alalım da erken doğması da sıkıntı değil. Ama erken doğup da hastanede bırakmak zorunda kalmak Allah onu hiçbirimize yaşatmasın canım çok zor bir psikolojidir muhtemelen. Hepimiz zamanlı, sağlıkla doğurup alıp evlerimize götürelim bebislerimizi

-C-A-N-A-N- tatlım günaydın. Kan sonucun çıktı mı? Dr ile görüşebildin mi?

bak bugün hamilelik günlüğümde afp ile ilgili bu yazıyor. Benim dr da hiç bahsetmemişti. merak ettim.

Önümüzdeki 2 hafta içinde bebeğinizin gelişimi aminosentez veya AFP (alfa feto protein) tarama testi ile değerlendirilebilir. Bu iki test ayrıca doğum kusurlarını incelemek için de kullanılır. Eğer AFP düzeyi yüksek çıkarsa, akabinde amniyosentez tavsiye edilir. AFP annenin kanına yapılan bir testdir. Amniyosentezde ise, karın ve rahim duvarından bir iğne sokularak amniyotik sıvıdan örnek alınır ve bu amniyotik sıvı örneği test edilir. Anneler hamilelik boyunca sırt ağrıları çekebilirler. Hamilelik için tasarlanmış kemerlerden kullanabilirsiniz.

kızlar ikili kan testi sonucum e nabızda görünmüyor hala çıkmamış olabilir mi

Öyle deme canım ya anne karnında 1 gün bile o kadar önemli ki. ben uzun süre yattığım için ciğer geliştirici iğneler falan yapılmıştı o yüzden hastanede kalmadı. Ama çok zorlandık yine de hem bakımı çok zor hem de çok riskli oluyor. Alerji mesela bize erken doğumdan miras. Hala çekiyoruz. Ben ki sağlıklı yaşam aman iyi beslensin şeker yemesin falan kafasında bir anneydim. Alerjisi geçtiği zaman ağzımı açmam hayatta istediği her tatlıyı çikolatayı alıcam. Bütün arkadaşları yerken onun benim alerjim var yasak bana diyip uzatılan bir çikolatayı geri çevirdiğini görmek çok zoruma gidiyor.
Allah hepimize sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin

Yok canım, 1 haftaya anca çıkar demişti.

Çok teşekkür ederim bilgiler için.

.

Yaaaa, kıyamam.

Çok üzülüyorum küçük çocuklardaki alerjilere.

Okulda çok zor oluyo, arkadaşının yediğinden canı çekiyo falan.

İnşallah kalıcı değildir de düzelir canım.

.

Anam ilk de benim ya ya Haziran birinde başka kimse yok mu? İlk sırada olmak istemiyorum
Merak etme benim 2.de sezeryan mayis sonu olacak %90 Hayirlisiyla gelsin miniğin Oglum 39+5 de sanciyla geldi normal dogumdan hooop sezeryana alindim Yeterki sağlikla gelsin

Geldim kızlar

Öncelikle kızımız geliyor

Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.

Plasenta yukarı çıkmış Rahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu

Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.

Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.

Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.

Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.

Aklımdakiler şuan bu kadar

Gözün aydın sağlikla gelsin

öncelikle yol arkadaşın için gözün aydın

Böylece rahim ağzıyla ilgili endişelerin de gitmiş oldu çok sevindim

çok şükür güneş yerinde her şey yolunda

Yok canım, 1 haftaya anca çıkar demişti.

Çok teşekkür ederim bilgiler için.

.
rica ederim canım. Güzel sonuçlar gelsin inşallah
Yaaaa, kıyamam.

Çok üzülüyorum küçük çocuklardaki alerjilere.

Okulda çok zor oluyo, arkadaşının yediğinden canı çekiyo falan.

İnşallah kalıcı değildir de düzelir canım.

.
İnşallah canım. İnşallah biran önce geçer. Dediğin gibi okul süreci de çok zor.

tatlım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve kızın olmasına da
-C-A-N-A-N- cım bak bir kız daha geliyor

Yaaa gözün aydın olsun cnm..

K kdv rollercoaster miya06
Kızlar herkese günaydın.. Yenicek geldim eve 10:00 da anca girebildim doktorun yanına. Oğluşum iyi 12. Haftadan beri erkek diyor doktorum, ilk defa yüzde 80 erkek gelişimine göre, bir sonrakinde yine bakarız dedi. Kanama alanı sabit kalmış. 1 ay kadar daha dikkat edicez. İğne ve ilaçlara devam.. 5. Aydan sonra risk kalkmış olur dedi. Kanama sol tarafımdaydı. O tarafını zorlama dedi. İkili test sonucu ve diğer test sonuçlarım çıkmış güzel dedi. Sadece çok az idrar enfeksiyonu varmış oda hamilelikte olur dedi. Çatlak kremide sordum. Başlayabilirsin artık dedi. Burda konuşulan 3 markayı yazdı bakarsın seçersin arasından dedi. Hindistan cevizi yağınıda okeyledi iyi gelir dedi nemlendirmek için.. Çok yazdım kusura bakmayın. Benim gibi içi rahat etmeyenler için yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…