Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
çok geçmiş olsun bir sürede daha dikkatli davrancaksın olsun sonu selamet olsunda herşey yolunda maşallah
ayy bu haftan olmuş hala değişme ihtimali varmıymış
Saoalsın canım Hep erkek dedi bence değişmez ama yine de açık kapı bırakılıyor sanırım.. bişi diyemiyorum çok tatlı bir doktorum var saolsun ilgileniyor Zaten bişi de almıyorum daha onun için sorun yok

Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimiz

Maşallah canım. Bende dün ultrasonda doktor detaylı bakarken çok dikkat ettim erkek gibi gördüm ama bilmiyorum Sağlıklı olsun da ne olursa olsun.

bana daha cinsiyet yorumu bile yapılmadı bekliyoruz bakalım ilk bebeğim kız erkek fark etmez allah önce sağlık versin
bende sendenim elim hiç gitmiyor bişey alamıyorum daha bir parça bile almadım ben sanırım 6 aya kadar da almıycam annem çok hevesli o yapıyor bişeylerde ona da aldırmıyorum
Geçecek inşallah bu dönemlerde

Yaa gözün aydınnnn sağlıcakla gelsin fıstıkkk benimde oğlum olcak Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize
Kızlar bu arada progestan ilaç baş ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun
Ay tebrik ederim canım benim sağlıkla kavuşalım inşallah

Progestan kullanmıyorum ben ama baş ağrısı çok sıklaştı

Tabiki öyle yeter ki sağlıklı olsunlar kuzum.

Sen nasılsın iyisin dimi?
İyiyim. Allah'a şükür birşey yok.
Annemlerdeyim kontrole kadar. Arada rahme ve kasığa iğne batması gibi anı sancı giriyor. Başağrısı var aşırı o da normal diyorum artık. Tek istediğim bebeği hissetmek artık

Teşekkür ederim öneri için, bende bakıp araştırayım en kısa zamanda alayım bitane

çok pahalı olanlar da var arada şöyle orta fiyatlı önereceğiniz kremler var mı kızlar çatlak olmaması için ???

Kizlar ya emzirirken meme ucu kopması diye bişey var mı inst gördüm yüreğim kaldırmadı
bunu ben de duydum, çok korkunç allah korusun ya, lansinoh krem kullanıyolar doğumdan önce bir süre, meme ucu problemleri olmasın emzirirken diye
Bende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sanki
Evet daha geçen hafta yoktu sanki birden çıktı ben de gaz falan sanıyorum hala

B basiliferd gümüş uçlar duymuştum ben. doğuma yakın zamanlarda takmaya başlayın diyorlardı

Merhaba kızlar. Okulda arkadaş çok hasta bir de covid miyim acaba diyor aynı öğretmenler odasindayiz kapıyı pencereyi kapatıyorlar aynı servisteyiz daha dün yanıma oturdu
Anlayacağınız çok korkuyorum bugün de okulda, test yaptıracak herhalde inşallah pozitif çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…