Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemiş ellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor

gözün aydınn Boncuk'ummm

insan sürekli izlemek istiyo

yok erkekler her yerden gösteriyo maşallah

renkliyi belki başka hastanede alırsın kontrole gidersen

Çıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemiş ellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor
Gözün aydın canım olsun damgalı pipi almışsın bu yeter sana

Benimde 26 Ocak detaylı yaptırdığınız da nasıl oluyor bilgi verirmisiniz rica etsem
Bebegin bütün organlarina ayrintili olarak bakiyor perinatolog. Herhangi bir sıkıntı var mi diye.
Sizde ekrandan detayli agzını burnunu yüzünü elleri kollarini görüyorsunuz. Bu sekilde oluyor

Selam arkadaşlar bende19. Haftadayım ama hiç hareket hissetmiyorum . Sizler hissediyormusunuz çok tedirgin ve meraklıyım ?
Bende 19 dayım kuzum ve anlamıyorum hissedip hissetmediğimi inanır mısın doktor 2 hafta içinde hissedersin demişti haftaya gideceğim bakalım

Çok güzel canım, için rahat etsin artık lütfen.

.

Çıktık canım, bebeğin herseyine baktı çok şükür hersey yolunda, 250 gram olmuş miniğim
Cinsiyetimizde kesinleşti, bir prenses daha geliyor

Gözünüzaydın kızlar çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Allaahh geçmiş olsun tat var mı?

Allaahh geçmiş olsun tat var mı?
tat çok gitmedi keskin tadları alıyorum. zaten salıdan beri iyileşemedim daha ama salı negatif çıkmıştı testim. bir de özgecim senin fikrin var mı bu pıhtılaşma değeri 0-500 aralık benimki 422 çıkmış. Dr a yazdım ama cts yoğun oluyor görmedi daha. Yüksek mi hamilelikte sıkıntı olur mu? Sonuca göre kan sulandırıcı verecekti.

Geçmiş olsun canim Rabbim tez zamanda şifa versin umarim çikmaz negatiftir

Ya ben az önce alıntı yaptım bir kaç kişiyi olmadı hatirladiklari mi burda dile getireyim bari
K kdv ağız mendillerine bayıldım canım link istiyorum.
Keira- kuzum canını hiç sıkma 50 100 olanlar olup sağlıkla bebisi doğanlar var. Doktorun da dile getirmiş zaten. O yüzden içini ferah tut ilacın hemen dengeler zaten tshi.
B Bonncuk senin oğlana da masallah canım. Yiğidin mali meydanda ,yakışıklı yüzü elin arkasinda olur demek ki sana sürpriz yapacak.
.

plt değeri değil mi? ben kendiminkine baktım şimdi benimki 299 çıkmış ama bende de referans değeri 130'la 490 arası olursa normal yazıyor

referans değerini aşmamış, o yüzden sorun yok kuzum belki aşmasın diye önlem alır ama şimdilik değerinde sorun yok, referans değerinin içinde yani normal kabul edilebilir değerin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…