Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bal madam ya inşallah burun tıkanıklığı felandir. İnşallah sonucun negatif çıkar canım. Kendini nasıl hissediyorsun peki halsizliğin ağrın sizin var mı?

D dimer diyor canım değer için şöyle bak ekleyeyim. araloğın içinde ama üdt sınıra yakın ya acaba tiroid gibi gebelerde daha düşük olması istenen bir değer mi acaba diye tereddüt ettim.

Eklentiler

• Screenshot_20220108-133054_Chrome.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 48
Geçmiş olsun canim Rabbim tez zamanda şifa versin umarim çikmaz negatiftir
Sağol canım inşallah
Bal madam ya inşallah burun tıkanıklığı felandir. İnşallah sonucun negatif çıkar canım. Kendini nasıl hissediyorsun peki halsizliğin ağrın sizin var mı?
Canım zaten salıdan beri baya hastayım daha toparlanamadım. Halsizlik öksürük falan var. Yemek yetken bile nefes nefese kalıyorum nerdeyse. Bakalım varsa bile hayırlısı. Zor kısmını atlatmışımdır diye düşünüyorum. 2 gün çok ağır geçirmiştim çünkü. Varsa tek endişem pıhtılaşma durumu.

Kızlar happy mom'da konuşmalara şahitlik ettim biraz ayyy ne kuduruk kadınlardı bebeğin sütünü eşime içiriyorum diyorlar ayy hem kahkaha attım hemde utandım onlardan tövbe Estağfurullah özel diye bişey kalmamış en güzel terbiyeli ortam biziz maşallah

Canım çok geçmiş olsun, doktorunla iletişime geçebiliyor musun?

Yani iğne değil ama belki coraspin verir hemen.

Çünkü Covid’in kendisi de pıhtılaşmaya sebep oluyo. Biz Covid olduğumuzda Temmuz ayında kullanmıştık.

.

karaca3443 canım, senin kardeş nasılmış?
Böyle hatırlıyor olman nasıl mutlu ediyor bilsen

İyi çok şükür kuzucum. Soğuk algınlığı gibi geçiriyor. Annem ve babamın testi negatif çıktı. Kardeşim odasında karantinada. Hepsi aşılıydı zaten.

İnşallah nasipte varsa 17 sinde göreceğim

Ah bir kere daha şaşkınlık içerisindeyim.
Maşallah, 26 yaş ve 4.çocuk.

Ben o yaşımda evli bile değildim.

.
18 yaşımda evlendim,evlilik,çocuk,okul hepsini bir arada yürüttük eşimin desteği ile

Oh, çok şükür canım.

Annenlere geçmemesi de harika.

Hadi bakalım, Allah kavuştursun.

.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah zoru geçmiş gitmiştir. Ben pek pıhtılaşma seyinden anlamıyorum herhalde bir sorun görmediği için Dr um hiç dile getirmedi. Bende kurcalamadim. O yüzden çok yorum yapamıyorum. Umarım seninde tez vakitte tüm sonuçların seyrinde gider. Test sonucun negatif çıkar .
Aa duygucum geçmiş olsun ben bunu kaçırmışım. Geçmiş olsun canım kardeşin nasıl atlatıyor peki inşallah onun durumu da hafiftir. Pis hastalık girmediği ev kalmadı yaa.
18 yaşımda evlendim,evlilik,çocuk,okul hepsini bir arada yürüttük eşimin desteği ile
Sana kocaman bir maşallah da benden canim . Ben 18 yaşımda üniversite derdine düşüp hastanelik etmiştim kendimi. Sanki okuyunca evde kalmayıp çalışacak gibi . Toplasan 4 yıl çalıştım çalışmadım

Geçmiş olsun canım. Pozitif çıktığında doktorun sana hemen kan sulandırıcı başlaması lazım durumdan haberi var mı görüştün mü doktorla. Umarım sıkıntısız atlatırsın canım

Canım geçmiş olsun sende var mı bişey?

Çoğu zaman keşke erken evlenseydim diyorum. Geç yaşta evlenmek güzel ama sonrasında bir an önce çocuk yapma derdine düşüyorsun yaş geçiyor diye. Maşallah size 4 çocukla nasıl idare edeceksin çok zor ya:)

Bende yeni yeni hissetmeye başladım. Bir de benim ki kordonu tutup takla atıyor galiba nevrim dönüyor inanır mısın,karnım şekil değiştiriyor,kalbim beynimde atıyor öyle ilginç şeyler oluyor

Oo yaramaz bebiş geliyor desene:) benimki de geçenler de baş aşağı duruyordu değişik hareketler yapıyordu doktor napıyo bu dedi baya izledik çok güldük haline :)) şimdiki bebişler hem akıllı hemde hareketli oluyor sanırım :))

gözün aydınn Boncuk'ummm

insan sürekli izlemek istiyo

yok erkekler her yerden gösteriyo maşallah

renkliyi belki başka hastanede alırsın kontrole gidersen
Sağol canım Bursaya gidicem ayrıntılı için ozaman düzgün bir poz yakalarız belki video aldık ama çok fazla hareketleri gözükmedi doktor çok hareketli dedi sağlıklı olduğunu görüyoruz yaa göstermesin merakla bekleriz
Gözün aydın canım olsun damgalı pipi almışsın bu yeter sana
Sağoll kuzumm ayy tam damgalı oldu elim yine pek gitmiyordu birşey almaya ya değişirse ya kordonsa falan diye yine garantiledik offf oğlan anası olmak çok zor çokk
Yaaaaa, bak sen şu kuzucuğa.

Gösterdi mi peki renkli?

.
Göstermeye çalıştı ama bizimki inat etti düzgün bir poz yakalayamadı
İnşallah korona değildir hastanede kaldın orda bulaştı belkide hayırlı sonuçlar olsun
Sağol canım meydan da maşallah

Anladım canım tekrar geçmiş olsun ozaman ailene. Ben iyiyim yatmaya devam. Doktorum her hafta kontrole çağırdı artık bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…