Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tetanozu ilk başta direk yaptır dedi
Bende 2 doz tetanoz, 2 dozda covid olacağım
3. Dozu Doğumdan sonra olmayı planlıyorum

Daha önce aşın yoktu ozaman hamilelik sürecindemi olacaksın. Benim daha öncesinde 2 doz tetanozum vardı şimdide 1 doz yaptıracağım.

Yaptırmasan olmuyormu ağır bir aşı o

2 doz biontech olmuştum yan etki yaratmadı hiç sadece kolum ağrımıştı. Doktora 2 defa kontrole gittiğimde mutlaka yaptır deyince aldım randevuyu. Ama şu riskli durumum varken yaptırmak tedirgin ediyor beni. Ama koronaya yakalanırsam oda sıkıntı

Dualarımız seninle tatlım Allahım ikinizide korusun Kötü düşünmemeye çalış iyi düşün elinden geldiğince

İçtiğin ilaçlardan takviyelerden olabilir mi?
Olabilir canımm demirle omegadan şüpheleniyorum. Ama içmeden başlıyor yatmaya yakın.
Ay sormaa ben de her gece bakıyorum çakılı kaldı 2. De. Neyse gergin bekleyişimiz devam edecek
Gece neden oluyor acaba ya bulantı zor valla. Benimde haftada 4 gün mutlaka reflü oluyor geceleri
Reflü şikayetim çok yok. Ama o da zordur. Mide işi komple zor bence. Çok etkiliyor insanı

cok gecmiş olsun canım Rabbim seni ve meleğini korusun dualarımız seninle

Kızlar devamlı kabızlık cekiyorum ilaçlardan kaynaklımıdır? yoksa gebelikte normal bi durummu bu anlamadım,ne yapmak lazım

Kayısı falan işe yaramıyorsa çok zorluyorsa seni doktorunla görüş canım en azından bitkisel ilaçlar var onu kullanırsın

Kayısı falan işe yaramıyorsa çok zorluyorsa seni doktorunla görüş canım en azından bitkisel ilaçlar var onu kullanırsın
Yok canım hiç bişey işe yaramıyo doktorumda devlet hastanesinde iletişim kuramiyorum malesef, artık bi sonraki kontrolü bekliycem mecbur

Yok canım hiç bişey işe yaramıyo doktorumda devlet hastanesinde iletişim kuramiyorum malesef, artık bi sonraki kontrolü bekliycem mecbur

Doktorum bana bol zeytinyağı tüket bol su iç diyordu en azından salatalara yemeklere bol zeytinyağı koy gidene kadar belki rahatlatır çok rahatsız ediyor çünkü kabızlık

ilaçlar ne yazık ki cok fena kabızlık yapıyor aile hekimin yazarsa ona yazdır. bende devlete gittiğim için ve sıra bulmakta zor olunca aile hekimine yazdırıyorum ilaçlarımı.

@fatma86 İşte bebeği etkiliyor diyorlar Avrupa'da.Ben hiç aşı yaptırmadım.2 doz olmuşsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…