Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar nefes darlığından 2 gecedir uyuyamıyorum fenalardayım.Oturarak yatıyorum zaten Daha şimdiden son ay gibi oldum.Son ayda ne yapacağım kim bilir
Nefes darlığına çözüm bulabilen var mı?
Yatarken oluyor yani ben yemek yerken hareket ederken baya oluyor da yatarken olmadı daha hiç. Karnın çok mu büyüdü acaba sıkıştırıyor

Yatarken oluyor yani ben yemek yerken hareket ederken baya oluyor da yatarken olmadı daha hiç. Karnın çok mu büyüdü acaba sıkıştırıyor
Akşamları oluyor hep otururken de aynı.Kızdayken 8. ayda böyleydim bu erken başladı sanki
Karnım büyüdü bayağı maşallah oğlum da hiç durmuyor yerinde.

Akşamları oluyor hep otururken de aynı.Kızdayken 8. ayda böyleydim bu erken başladı sanki
Karnım büyüdü bayağı maşallah oğlum da hiç durmuyor yerinde.
Ciğerlerini sıkıştırıyor demek ki. Tüh ya erken olması kötü olmuş bi çözümü olan vardır belki kızlardan

Merhaba herkese. Sınıf öğretmeni olup 24. Hafta izni alan var mı. Benim okulumda idare bunu kabul etmiyor
Merhaba, ben sınıf öğretmeniyim ve geçtiğimiz cuma izne ayrıldım 1 haftadır evdeyim. Neden kabul etmiyor idare?

Burnun mu tıkalı benim burnum tıkanıyor geceleri ondan nefes alamıyorum

Benim de bu saatlerde burnum tıkanıyor. Hala uyumamışsın sen de

Beni de burun tıkanıklığı mahvediyor
Ufff burun tıkanıklılığını 1 aydan fazladır ben de yaşıyorum dün 6.30 a kadar uyuyabildiğim için çok mutluydum misal. Bgn de 3.20den beri ayaktayım. Sağa yatsam sol; sola yatsam sağ taraf tıkanıyor. Breath right ve okyanus suyu aldim faydası dokunur belki diye ama nafile. Bu durum yavaş yavaş bahar alerjimle de denk geldi gibi, uyandigim gibi hapşurmaya ve burnumu silmeye başlıyorum.

Burnun mu tıkalı benim burnum tıkanıyor geceleri ondan nefes alamıyorum

Benim de bu saatlerde burnum tıkanıyor. Hala uyumamışsın sen de

Beni de burun tıkanıklığı mahvediyor
Ufff burun tıkanıklılığını 1 aydan fazladır ben de yaşıyorum dün 6.30 a kadar uyuyabildiğim için çok mutluydum misal. Bgn de 3.20den beri ayaktayım. Sağa yatsam sol; sola yatsam sağ taraf tıkanıyor. Breath right ve okyanus suyu aldim faydası dokunur belki diye ama nafile. Bu durum yavaş yavaş bahar alerjimle de denk geldi gibi, uyandigim gibi hapşurmaya ve burnumu silmeye başlıyorum

Aynısını uygulama yazmış bana bugün

Eki Görüntüle 3019606
Benim başlar çok kötüydü
Ciddi anlamda kusmalarım vardı
Lavabonun önünde yatıyordum
Ne üst, baş ne de temiz halı kalmıştı evde
Tekrar aynı günlere dönmek istemiyorum

Sanırım benim enfeksiyon da hala geçmedi
Pazartesi günü kendi doktorumda randevum var
Salı günüde dahiliye de randevum var
Kan ve idrar testi yapılacak

Bulunduğun odanın penceresi açık uyusan ciddi anlamda fayda ediyor tıkanıklığa

Bulunduğun odanın penceresi açık uyusan ciddi anlamda fayda ediyor tıkanıklığa
Yaa evet bgn odayı havalandırmayı unuttum malesef muhtemelen onun da etkisi oldu bgnkü durumuma. Havalar bu aralar çok soğuk hasta olurum diye akşamları pek açamıyorum ama şimdi bi kaç dakikalığına açıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…