Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğumdan sonra giyilir. Normal doğum olursa öncesinde de giyiliyor sanırım doğuma girene kadar.

Elbise tarzı öneriyorlar başta muayene falan olurken kolay oluyormuş sanırım. Ama ben alt üst pijama aldım bi tane. Dantelli almam bende foto çekimi vs olacaksa alıyorlar genellikle

Bende elbise düşünüyordum en çok ama yedek pijama takımı da almayı düşünüyorum bakalım foto cekimi falan olmayacak benim oyuzden dantelli hiç tercihim degil açıkçası

fatma86 moralini bozma,hastanedesin tedbir alındı sancılarını durdururlar inşallah. Bende bu haftalarda yatmıştım,sancıları durdurdular 37.hftada doğum yaptım. Rabbım bebişi ve seni korusun canım

Bende elbise düşünüyordum en çok ama yedek pijama takımı da almayı düşünüyorum bakalım foto cekimi falan olmayacak benim oyuzden dantelli hiç tercihim degil açıkçası
Valla benim doğum paketinde var da almam ya dantel falan tarzım değil çok

Bende bunu aldım. Kalitesi çok çok iyi değil ama kötü de değil idare eder

alt acma cantası almayı düşünen varsa ty'da indirime düşmüş https://ty.gl/sey0jhfh90 bende sipariş verdim bu sefer örtü yerine bu tarz bişey kulanmayı düşünüyorum daha pratik olur diye
Güzelmiş aslında bende mi alsam,Kızın bezler bunda oğlumunki diğerinde olur karışmaz da.Çok yer kaplıyor mu acaba bebek çantasına sığar mı

Bu ara sürekli yaşıyorum bu bahsettigini. Özellikle akşamları yorulunca. Bugün doktoruma sordum normal olduğunu söyledi,korkma ama kendini fazla da yorma inşallah bir şey olmaz:)

Geliyor gidiyor sanırım normal bunlar ya. Üst bacaklarımda var özellikle belim de bugün daha iyi gibi
Artık bebekler büyüdük çok normal canım. Bugün doktoruma sordum karnın sertleşip toplanması düzenli aralıkla olursa ve kanama olursa korkmak gerektiğini söyledi biraz içim rahatladı benim de

Bende de oluyor canım bazen.Ayakta çok kaödoysam kendimi yorduysam ağır kaldırmışsam vs. Belki böyle bir durumdur.Belki de rahim büyüdüğü için bağlar geriliyordur.

Bu ara sürekli yaşıyorum bu bahsettigini. Özellikle akşamları yorulunca. Bugün doktoruma sordum normal olduğunu söyledi,korkma ama kendini fazla da yorma inşallah bir şey olmaz:)
Yoruyorum evet :) aktif olmak iyi geliyor ama bedenimi de dinlemeyi ihmal etmeyim tabi. Çok sağolun, rahatladım yorumlarınızla elhamdulillah:)

Bende de oluyor canım bazen.Ayakta çok kaödoysam kendimi yorduysam ağır kaldırmışsam vs. Belki böyle bir durumdur.Belki de rahim büyüdüğü için bağlar geriliyordur.
İnternette rahmin büyümesi sebep olabilir diyor dediğiniz gibi, hem bu hem de yorulmak belki birleşince böyle bir şeyi yaşıyorum. Çok sağolun yanıtladığınız için

M -Murphy ben hamileyken 3.doz biontech aşımı yaptırdım bir sorun olmadı. İlk gün biraz sarstı,doktorun ol dediyse korkma canım. Geçmiş olsun şimdiden,şifa olsun :)

2 doktoruma da sordum ikiside mutlaka ol deyince yarına aldım randevu. Senden duymamda iyi oldu sorun olmadığına sevindim. Umarım şifa olur saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…