Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Artık bebekler büyüdük çok normal canım. Bugün doktoruma sordum karnın sertleşip toplanması düzenli aralıkla olursa ve kanama olursa korkmak gerektiğini söyledi biraz içim rahatladı benim de
Benim de ara ara oluyor o sertleşme iyi bari sorun yoksa

Güzelmiş aslında bende mi alsam,Kızın bezler bunda oğlumunki diğerinde olur karışmaz da.Çok yer kaplıyor mu acaba bebek çantasına sığar mı
gelince atarım resimini ama yorumlarda felan cok büyük durmuyor inşallah fiyatına göre kaliteli cıkar

Ben sezeryan istiyorum diye belli gibi işte tabi aksilik olurda daha erken olur vs bilemem. Normal doğumdan korkuyorum .

Bende bilemiyorum normal istiyorum ama korkuyorum da. Valla düşünmek istemiyorum şimdilik

Kızlar korkmayın demeyeceğim, ben normal doğum yapmıştım, yine normal doğum istiyorum inş ama ben de korkuyorum:)) Milyonlarca kadın yapıyor bunu, biz de başaracağız merak etmeyin. Hem de çok donanımlı hastanelerde, güvendiğimiz doktorlarımizin yanında.✌✌

Adi üstünde "normal" doğum.
Sezaryen bir ameliyat sonuçta, ben de sezaryenden çok korkuyorum.

Neyse sağ salim hayirlisiyla alalım da kucağımıza, yöntem burda araç sonuçta değil mi

Ben sezeryandan da korkuyorum hakkımızda en iyisi neyse o olsun ya

Bende ilk dogumu normal yaptım ikincisi 2 ay sonra inş ama seseryandan korkuyorum normal dogum istiyorum ama ilki zordu suni sancı vs bu kez sancılarınimı evde çekip gidicem sancım gelmez suni derlerse sezeryan olcam

Bende ilk dogumu normal yaptım ikincisi 2 ay sonra inş ama seseryandan korkuyorum normal dogum istiyorum ama ilki zordu suni sancı vs bu kez sancılarınimı evde çekip gidicem sancım gelmez suni derlerse sezeryan olcam
Hayırlısıyla gelsin minik suni sancıya herkes berbat bir şey diyor

Hayırlısıyla gelsin minik suni sancıya herkes berbat bir şey diyor
Evet çünkü nefes alıncak vakit olmuyor onun dışında normal dogum da bişey yokki ıkınıyorsun acı vs ben bilmiyorum ağrı aşırı derecede adetin üst seviyesi sncı yani ne bilim suni sancı hiç hoş gelmiyor bana inş kendi sancım gelir

Benim hiç adet sancım olmazdı herkes onun fazlası diyor. Bende sancım olmaz deyince oooo yandın falan diyorlar korkuyorum bende ister istemez

İnşallah gönlünüzdeki gibi olur

Rahim ağzı iyiyse Açılma yoksa çok iyi canım toparlanırsın hemen eşinde korkmuştur bundan sonra tartışmadan uzak durur inş
Çok şükür , allahım şafi ismiyle şifanı arttırsın arkadaşım
Çok şükür ya haberdar et yine bizi
fatma86 canım cok geçmiş olsun,son durumun nedir?
Ah bu eşler bilerek yapmıyorlar ama nelere sebep oluyorlar ,bence bebişin acele etmeyecek umarım her şey yolundadr
Çok şükür canım.Rahatladım inan ki
Ay kızlar korkunç bir gün ve gece geçirdim.
Hepinize çok teşekkür ediyor ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…