Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Az kaldı beybimm yavaş yavaş geliyor daha hareketini hissetsek artık dedik hissediyoruz artık heyecanla doğumu bekliyohhh hele ben son aylarda dışardan hareketini merak ediyorum
Benim başladı artık.Bugün popoyu dayadı göbeğimin oraya.Çıkıntı oldu tekme attı kaydı gitti sonra vs.Içerde dans ediyor paşam.

Ben de yapıcam böyle bişe. Mantı koyucam ben bi de. Yapabilrsek içli köfte de atmayı düşünüyorum. Keki yapıp dilimleyiğ atsak ne olur acaba. Annem yapıyordu bişe olmuyordu sanki
Keki cupcake olarak yapıp atiyorum ben hoc birşey olmuyor, dilini olmadığı için dağılma riski de yok

Reactions: Jou
Hahahaha ben şuan bile yakalayamıyorumm en iyisini mayısta yakalarım ben

Yok okadar beklemezsin bence :) zaten bende yakalayamadım sürekli tekme atan cadı kamerayı açtığım an duruyor kapatıyorum geri başlıyor :)

Reactions: Jou
Amin cnm
Başta mide bulantıları beni o kadar zorlamıştı ki
2 çocuklu kimi görsem sizde hiç akıl yok nasıl unuttunuz yaşadıklarınızıda bu ikinci yaptınız diyordum

Ama ciddi anlamda kötüydüm, ayakta bile duramıyordum ilk 3.5-4 ay.
O kadar çok çıkarıyordum ki bayılmayayım diye evde biri koluma giriyorduda yatağa öyle dönüyordum. Suratım hep kireç gibiydi.

Doktor bile eşime bu o kadar ağır geçiriyor ki ikinciyi doğurmaz ben sana söyleyeyim dedi
Doktorumuz Her gittiğimizde bu çocuk tek başına kalamaz buna hakkın yok deyip 2. Çocuk için alttan Altan msj veriyordu.
O ilk kıpırtıda herşeyi hissettim dedim 5. Bile doğurulurmuş. Haklılarmış

Benim de aynı sararmış baby me leke çıkarıcı aldm çıkarır mı bilmiyorum ama daha denemedim
Baby me çamaşır suyu tozu çok iyi yazmışlar bence onu deneyin kızlar
Hem beyazlarda hemde renklilerde kullanılıyormuş
Sprey leke çıkarıcı yeni oluşan lekeler için iyiymiş
Kızlaarrr dondurucuya birşeyler yapıp atmak istiyorum lohusa zamanında ihtiyaç oluyor

Aklima bi börek ve dolma var başka neler koyuyolar acaba
Ay bak mütevazi olamayacağım ben konuda uzmanım
Tembelliğin kitabını yazmış bir insan olarak her fırsatta kolaya kaçmak için derin dondurucuya çalışırım
Özellikle Ramazana full stokla girerim
Hatta diğer topiklerde falanda çok konuşulur bu tarz stoklarım

Ramazan işide gerçekten iyi oluyo hazırlıkk aslındaa ama oruç tutamayacağım için yapabilirim çünkü

Ben de bundan korkuyorum doğrusu şimdiye kadar ilgi odağı oydu doğunca da dengeyi kurmamiz lazım,şimdiden birşey alınca kardeşine senin hediyen olsun diyoruz ,veya ona aldığımız şeyleri kardeşinin hediyesi vs.
Abim çok güçlü abim en güzel abi diuo duydun mu falan diyorum bazen çok hoşuna gidiyor.
İnşallah birbirlerini hayat boyu sever destek olurlar

Dolma sarma falanda yapıp koyuyorlar ama ben hiç denemedim onu
Dolmaya birşey olmuyor.Annem gelirken hep yapıp getirir dondurucuya atarım yemek yapacak enerji olmadığında hooop çıkar bitti.Evde yaptığım fazla yemekleri de atıyorum. Geçen kuru fasülye attım birşey olmamıştı.
Benim kv çorbayı bile atıyor

Evet ya çorbayı falan bende duydum ama hiç atmadım genelde hamur işlerini yapıp atıyorum. Dolmayı bigün bende deneyeceğim. Annem gelsin de onun dolmasını çok özlüyorum gelince yaptırrıım

Ohaaa çorbamı taze fasulyeyi bende atarım dondurucuya onuda yapıp atabilirim bakk
Çorbayı nasıl atıyo kızzzzzzzz nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…