Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar derin dondurucuya koyduğum hazır yemekleri yazayım belki fikir olur sizlerede;
  • İçli köfte
  • Yuvalama bulgur köftesi (çorbalar için)
  • Mantı
  • Yaprak sarma
  • Lahana sarması
  • Açma
  • Poğaça
  • Kek
  • Patatesli- peynirli börek
  • Su böreği
  • Kıbrıs tatlısı- gelin tatlısı ( bunları dilimleyip saklama kabıyla dondurucuya atın, misafirin geleceği gün sabahtan dolaba koyun orada çözülsün yeni yapılmış gibi oluyor)
  • Lazanya (tam anlamıyla hazırlayıp koyabilirsiniz. Çıkarıp direk fırına)
  • Karnıyarık ( yine tam anlamıyla hazırlayıp dondurun. Çıkarıp tepsiye dizin üzerine salçalı su dökün anında pişirin.)
  • Köfte
  • Sulu köfte
  • Haşlanmış didiklenmiş tavuk
  • Çorbalara koymak için minik top köfteler
  • Karışık kızartma ( yoğurtlama. Yapmak için)

Bunlar şuan benim derin dondurucuda hazır olanlar. Yine kokudan pişiremiyorum o ayrı Bulantım olmasa daha neler koyarım varya

İnşallah Kızım 22 aylık olacak doğduğunda.Ben de ilginin çoğunu büyüğe göstermeye çalışacağım ilk zamanlar.Bebeği emzirip uyutur uyutmaz kızımla oyun vs oynarız diyorum.Ev işlerini bir kenara atacağım.Yeterli ilgi verilince kıskanmıyor diyorlar bakalım ne olacak.

Senin dondurucuyu bana hediye edebilirsin içindekilerle

Bende artan yemekleri hep atıyorum. Çorbalar benimde favorimdir
Bulgur pilavı hiç anlaşılmaz baK
Artan pirinç pilavınıda atabilirsin
Eğer tadını beğenmezsen hemen pirinç çorbasına çevirirsin
Hatta bazen özellikle iki ölçü yaparım dondurucuya atayım da sonra rahat edeyim diye

Tatlıları koymak hic aklıma gelmezdiii bakk
Karışık kızartma nasıl bildiğin kızartıyorsun soğutup atıyorsun öylemi

Ohaaa çorbamı taze fasulyeyi bende atarım dondurucuya onuda yapıp atabilirim bakk
Çorbayı nasıl atıyo kızzzzzzzz nasıl oluyo
Valla ben de şaşıyorum bişey de olmuyor.Ama ben atma taraftarı değilim çorba dediğin basit kısa süren bişey zaten taze tüketmek daha sağlıklı.

Aboovvv corbamıı ay ben sok ben iptall

Vay neler varmış ya ben hiç bişi bilmiyormuşum:)

Aynenn artan pirinci bende atıyorumm ya kadınbudu köfteye lazım oluyor yada yayla çorbasına

Kadınbudu köfte hiç yapmadım ya çok uğraştırıcı geliyor burda akçaabat köfte yenir sadece :)

Reactions: Jou
Kızlar dolma ,sarma buzluktan çıkınca kokmuyor degilmi yaa uğraşıp da pişman olmak istemiyorum
Hayirrr aslaa kuzuu direk pişiriyorsun zaten sadece sarmayı ben biraz çözülmesini bekliyorum çünkü çıkardığım an pişirince pirinçler kırılıyor sanki zor pişiyor gerçi ben harcını önceden hazırlıyorum biraz su verip biraz pişirip oyle ediyorum tam çig çig koymuyorum soğanları kavuruyorum falan

Yakın olsan İnan getirirdim cnm ya
birde çocuklu hamilelik yaşıyormuşsun sana olan saygım bir kat daha arttı
Hoş bütün çocuklu gebelerin önünde saygıyla eğiliyorum şuan
sağol canım getirmiş kadar oldun. Bebekle ben birşey atamıyorum şu an ancak akşama yemek yapabiliyorum.Enerji kalmıyor.Aslında yapsam iyi olacak iki bebekle çok zor zaman dilimine gireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…