Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay süpersiniz vallahi ssleri aldım çok acemiyim ben daha

Börekleri soslayıp koyuyorsunuz değil mi? Youtube dan baktıklarım sadece yaglayip ic harcini koyup direkt donduruyordu öyle lezzetli olurmu acep

Tatlıları koymak hic aklıma gelmezdiii bakk
Karışık kızartma nasıl bildiğin kızartıyorsun soğutup atıyorsun öylemi
Evet cnm bunları kışa girerken
Kıl hazırlığı olarak yaptım hep
Kızlar dolma ,sarma buzluktan çıkınca kokmuyor degilmi yaa uğraşıp da pişman olmak istemiyorum

Yok canım birşey olmuyor.Yaprak sarması azcık belli oluyor bazen.
Yaprak sarmasının içini hazırlarken biraz kavurursanız hiç belli olmuyor kızlar
Hem pirinçlerde hiç kırılmaz bu sayede bu zamana kadar kimse anlamadı buzluktan çıktığını

Ben hep lapa olur diye düşündüm. Birde buzluk tadı falan oluyor diye biliyordum

Anladım.bebişim

Kızlar bu aşerme olayı bende hiç olmadı ya
6 aylık hamileysem 5 ay 20 günü sabah öğle akşam Ekmek arası peynir ekmek geçirdik
Bırakın yemek yemeyi yanımda yenilmesine tahammülüm yoktu benim.
Özellikle ilk 4 ay instagramda yada TVde yemek resmî gördüğümde bile çıkarıyordum
Kaldı ki aşereyim

Tam toparladım derken 15 gündür yeniden başladı

Aahhh canım yaa senin baya zor geçiyorr bende pek aşerdiğim yok ayynı normal hayat gibi nasıll ne yiyorsam yemek öyle geçiyor

Bitanesin
Sana nasıl ve ne zaman çay içmeye gelebilriiz

Ya kızlar aranızda bu Lierac jelini kullanan var mı çok övüldüğü için aldım pahalıda baya sürüyorum hiç bir nemlilik vermiyor hiç bir şey sürmemiş gibi çok sürünce de böyle yapış yapış dökülüyor ay hiç sevmedim ya memnun kalan var mı bu jelden?

Bence alma canım önemli olan nemlendirmek
Hindistan cevizi yağı,bebe yağı,tatlı badem yağı da nemlendiriyor.
Lierac kuzenim kullanmıştı ama o jelden ziyade nemlendirici olarak kullandı.Onda da çatlak olmadı.

Ben en başından beri kullanıyorum henüz çatlama yok. İkinci tüpü aldım hatta. Yalnız tek başına kullanmıyorum vaselinin losyonu veya bio oil ile birlikte kullanıyorum o zamann o yapış yapışlık olmuyor.

Bio oil de var ben de onunla bir kullanıp deneyeyim :)
Onu sür üzerine liearac geç. Yalnız ben yağdan ziyade losyon formunda olan nemlendiricileri daha çok sevdim. Yağın emilimi zor karnın açıkta biraz beklemen gerekiyor yoksa bütün yağı kıyafet çekiyor. O yüzden vaselinin kakaolu losyonuna geçtim. Onu sürüp üzerine liearac geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…