Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hoş geldin canoo

Reactions: Jou
Ufff aynı ben bende toplasan 5 kere yemek yapmadım heralde

Ebebek de çamaşır suyu tozu var. Yorumlar baya iyi. Ama ben yeğenimden getirdiğim kıyafetlerde bugün denedim pek çıkarmadı sarılıkları

Selam anneler bizde şu an 26haftadayuz tam olarak. 50mg şeker yükleme sonucu 142 çıktı . Çok stres yaptım sizce çok mu yoksa normal mi var mı bnm gibi sınırda olan ??
Yüksek değil hiçbirşey olmaz korkmayın.Benim ilk gebelikte 190 dı.Geçeb gün de 146 çıktı tahlilde mesela.Hanur işi tarlı pirinç meyve fazla kaçırmazsanız bir sorun olmaz.
ben de haftaya yükleme yaptırıcam.

Bebek ilk aylarda hep anneyi istiyor.Benimki bakardı ağlayınca hemen annesi bu seni istiyor derdi Emzirme benden gaz çıkarma senden ile başlamıştım işe
Hastanede 2 gece kaldık eşimdi refakatçim. Kv çoook konuştu neymiş eltim gelmeliymiş oğlu bakamazmış.Kabul etmedim ben annemin yanında dahi soyunup giyinemeyen biriyim.O zaman ben geleyim dedi olmaz dedim.Ablam da İngiltere de yaşıyor pandemiden uçuşlar da yasaktı. Bana çok kinlenmişlerdi umrumda bile olmadı.
Hastanede zaten hemşireler her şeye yardımcı oluyor.Mamasını da yedirdiler, üzerini de giydirdiler, sürekli gelip bir ihtiyacınız var mı da diyorlar.Özelde doğum yapacağız yine rahat olun.

Alt açmayı biz yapıyoruz kuzum.O dikiş ağrısıyla ben değiştirebildiysem herkes de yapar diyorum

Ay süpersiniz vallahi ssleri aldım çok acemiyim ben daha

Börekleri soslayıp koyuyorsunuz değil mi? Youtube dan baktıklarım sadece yaglayip ic harcini koyup direkt donduruyordu öyle lezzetli olurmu acep
Annem pişirip koyuyor.Buzluk böreği diye bir tarif var güzel de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…