Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ebebek de çamaşır suyu tozu var. Yorumlar baya iyi. Ama ben yeğenimden getirdiğim kıyafetlerde bugün denedim pek çıkarmadı sarılıkları
Haydi yaaa Ben kaldıralı daha 1 sene oldu onlar dahi sararmış.Bizimkilere neden birşey olmuyor anlamıyorum cidden.Ne yapacağız peki

O da elti gelsin deli midir nedir

Haydi yaaa Ben kaldıralı daha 1 sene oldu onlar dahi sararmış.Bizimkilere neden birşey olmuyor anlamıyorum cidden.Ne yapacağız peki
Valla bi dene yinede sen çünkü benimkiler 4 sene oldu. Halbuki yıkanıp koyuldu ama bazılarının yakalarında mama lekesi sanırım sarı lekeler var hepsi de yeni ya insan kıyamıyor. 40 derecede yıkadım belki ısısı düşük geldi bilemiyorum çıkarmamış.

Ama yorumlar o sandık lekelerini bile çıkardığı yönünden kötü diyen yok o derece

Ozamann iyiii özelde yapcam kuzumm bezleride kendileri değişiyorr dimii

sweetgirlcandy ohh ne güzel valla anne kız dayanışması ile neredeyse tüm yapılacakları halletmissiniz canım. Ben annemle görüşmüyorum 1 seneyi geckindir. Hamile olduğumu bile bilmiyor hala
Üzülsem de böyle daha huzurluyum,çok üzdü beni ☹

Yaaaa üzüldüm canım ama sen mutluysan huzurluysan yapcak bir şey yok

Malı mülkü,evleri olan bir kadın olmasına rağmen(ben kirada otururken) babamdan kalan cüzi bir miktar hakkımı bana vermek istemedi bu sebepten,tabi geçmişte de çok var sebep ve birikmişlik bu olay da tamamen bağımı koparmama sebep oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…