Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi yaa üzüldüm kuzumm başka olaylarla beraber uzamıştır iyice

Önceden anne kız iliskiniz kuvvetli miydi peki? Çünkü insan dayanamaz 1 seneden fazla garip geldi bana böyle zamanlarda insan anne arıyor bende uzaktayım annemden gerçekten çok zor

Hadi yaa üzüldüm kuzumm başka olaylarla beraber uzamıştır iyice
Böyle olmasın sonuçta annem diye çok çaba gösterdim ama,annem evlat ayırt ettiği ve başkalarının sözüyle hareket edebilen birisi olduğu için en sonunda böyle oldu. Yapacak bir şey yok diyorum bende,herkes yerinde sağ olsun... Babam vefat etti,annem de yaşarken öldü benim için. Evlat olarak elimden geleni yaptığıma çok eminim ve içim rahat bu yüzden kendisi düşünsün :)

Önceden anne kız iliskiniz kuvvetli miydi peki? Çünkü insan dayanamaz 1 seneden fazla garip geldi bana böyle zamanlarda insan anne arıyor bende uzaktayım annemden gerçekten çok zor
Erkek kardeşimin bir söylemi vardı benim için.Ben ve ablam annemi çok üzdük ama sen hiç üzmedin diye. O derece idareci ve alttan alan taraftım anneme karşı. Kişisel özellikleriyle ilgili bana karşı yaptığı bir cok hareketi evlat olarak görmezden geldim bu yüzden hiç sıkıntımız yoktu çok iyiydik. Son zaman erken doğum riski geçirip hastanede yattım,evde uzun süre yattım kardeslerimin derdine düştü kapımı bile açmadı. Bir yemek yapıp getirmedi yine eyvallah dedim içime attım. Ama canımız babamı kaybettikten sonra babamdan çok malı mülkü,kirada Evleri olan kadın aç gözlülük yaptı ve erkek kardeşimle bir olup bana bir şey vermek istemedi. Miktardan bahsetsem gülersiniz o derece yani miras bile denmez ama işte insanın gözü açsa miktar önemli değil. Daha nice şeyler var anlatilacak çok üzdü babam vefat ettiğinden bu zamana kadar. Ben hakkımı bırakmak istemedim,o vermek istemedi dava bile açtı vermemek için sonra geri çekti ama ne fayda ! Sanırım uzun yıllar bir araya gelemeyiz. Açık kapı hiç bırakmadı maalesef

Maybelater beni ve torunlarını düşünseydi avukat kapılarında bizi rezil etmezdi. Evladına acıması olmayanın kimseye olmuyor. Evet anne yokluğu,hayattayken yanında olamamak çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Ama ben mecbur kaldım

Kızlar hastane çıkışlarını hangi renklerde tercih ettiniz? Kayinvalidem kırık beyaz 20li sade bir hastane çıkışı almış sağ olsun ama kaka fln bulaşsa temizliği zor diye düşündüm. Lekeli de kötü olur değiştirsem mi ?

Aynısını arkadaşım yaşadı. Babasını covid sebebiyle kaybetti aniden. Annesi abileriyle mirası bölüştüler kızlara hiç bişey vermediler. Çok kötü oldu arkadaşım çünkü ondan önce sorunları da yoktu. Çok garip hepsi senin evladın sonuçta. Ne güzel kayınvaliden ve eşin sana destek. Onlar yanında ya bak miniğinde geliyor çok şükür yakında. Allah kimsenin eline düşürmesin

Kızlar eşim babasıgile gitmek istiyor ben görüşmüyodum bazen yazıyorum biliyosanız.
Ailene çok gidiyorsun, eşimi, görümceni ara çok vesvesecisin vs bir sürü şey dediği için araya mesefe koydum hatta kendisini engelledim.
Eşime hayır strese girmek istemiyorum doğumdan sonra dedim ama sorun olmayacak diyo hiç gitmek istemiyorum çünkü güvenmiyorum.
Ve en son ablası için benimle tartıştığında bebeğim bir gün hiç oynamadı.
Şimdi gidersek yeniden karışacak her şeye kesin görümcenle barış, bize gel ben hayatıma yön verilsin istemiyorum.
Özellikle bebeğim etkilensin istemiyorum.
Eşimide üzmek istemiyorum ama ne yapayım, adam düğün yapmama bile karıştı zamanında az çekmedim elinden düşündükçe huzursuz oluyorum
Sizce gitmem demekle haksız mıyım??

Amin canım,eşimin ailesi çok destekler sağ olsunlar. En büyük şansım eşim ve çocuklarım ❤

Bu kadar sıkıntı yaşadıysan gitmemen en hayırlısı canım. Allah korusun stres yaparsın canını sıkarlar yine sonra bir sorun olmasın. Eşini ikna etmende fayda var.

Bence çok haklısın. Sorunlar yaşayıp görüşmediğin birisiyle hamile olmasan dahi görüştüğün zaman stres olursun ki hamilesin bence bu görüşme için uygun bir zaman değil. Doğum sonrası iyice toparlarsin bebeğinle,önce kısa telefon görüşmeleri olsun sonra yüz yüze gelin bence,yoksa o da sıkıntı sütünü etkileyebilir. Eşinle güzelce konuş,stres olursan bebeğe bir şey olabileceğini anlat,doğumdan sonra toparlayayim inşallah görüşürüz de

Bence kayınbaba doğuma gelmeyecek ben gitmez isem, o yüzden bana ısrar ediyorlar.
Suç bana kalsın diye. Ama umurumda değil doğumdan sonra bile istemiyorum doydum laflara çünkü.
Bir kayınbaba gelini ile saygısız konuşamaz hakkı yok ki, kimsenin kimseye yok

Kullanışlılık açısından bilmiyorum fakat yeni doğmuş çocuğa beyaz giydirmek sünnet onu biliyorum
Bu yüzden bende düz beyaz bir takım alacağım
Ama bir türlü bulamadım
Hatta bugün gidip çivile bakacağım
Orada var dediler

Ahhh canım ya olsun sen gerekeni yapmıssın napalımm

Okadar haklısın ki umarım mutlulugu kendi evliliginle çocuklarınla bulursun diyecek birsey yok turlu turlu insanlar var hayret ediyor insan. Sen hiç kafana takıp da üzülme senin icin rahat üzerine düşeni fazlasıyla yapmişsın keyfine bak onlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…