Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben tek kırmızı arıyorum ama bulamadım. Sade şık olur ama dediğin gibi leke falan çıkmazsa kötü olur

24.hafta idari izin alan hanımlar, idari izin raporunuz nasıl bir formatta acaba ?Ben haftaya pazartesiden(yarın degil) itibaren almak istiyorum ama işe pazartesi gitmek istemiyorum .cumadan vereyim diyorum .şu tarih itibariyle mi 24 haftalik hamiledir diyor raporda .

Bence haklısın. Ama istersen eşine de ki bu son. Böyle böyle olursa bir daha asla de. Bunu kabul ediyorsa git derim

Merhaba sevgili güzel anne adayları, sizi uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum, bugün üye olmaya karar verdim, ben de allah kısmet ederse Haziran annesi olacağım :)
Yaaaaaa iyiki geldin baahhhh kaç haftalıksıınnnn pekiiihoşgeldiiinnnnn

Çok şükür evliliğimden yana yüzüm gülüyor,cocukalarım her şeyim❤
Söylediğin gibi aileme adadım kendimi keyfimize bakıyoruz,onlar da yerlerinde sağ olsun benden uzak olsun. Teşekkür ederim güzel temennilerin için

Ben tek kırmızı arıyorum ama bulamadım. Sade şık olur ama dediğin gibi leke falan çıkmazsa kötü olur
Aldığı gün beni çok aramış göstermek için,uyuyordum bende
Simdi değiştirsem ayıp da olur,modeli de sade sık beğendim 2serli takım,battaniye,havlusu her şeyi var içinde
İlk adım ayakkabisi bile almış daha da alırız biraz daha doğumun yaklaşsın diyor canım benim ❤

Dursun o zaman ya

Çok hoşuma gidiyor kv si ile böyle olanlar imreniyorum resmen

Eş ailesiyle direkt bağı koparmak sıkıntılı olabiliyor. Biraz zaman geçince mesafeli bir şekilde gorusmeni tavsiye ederim cnm. Bayram,hastalık vs. İlla ki yüz yüze geleceğiniz zamanlar olabiliyor ve küs olunduğunda sıkıntılı oluyor böyle zamanlarda. Tabi ki hayat senin hayatın sen daha iyi bilirsin.

Dursun o zaman ya

Çok hoşuma gidiyor kv si ile böyle olanlar imreniyorum resmen
Ilk yıllar beraber otururken biraz sıkıntılar yaşadık ama evleri ayırınca nazar değmesin ilişkimiz çok güzel gidiyor,düşünceli ve fazlasıyla yardımcılar bize her konuda

Minicity varsa oraya bakabilirsin kv oradan almış canım. Sünnet olduğunu bilmiyordum iyiymiş o zaman daha da içime sindi

Ilk yıllar beraber otururken biraz sıkıntılar yaşadık ama evleri ayırınca nazar değmesin ilişkimiz çok güzel gidiyor,düşünceli ve fazlasıyla yardımcılar bize her konuda
Yaaaa inan evde beraber olunca olmuyo bende kvle bizde kaldı ben düşük zamanımda tehlikem vardı kv yardıma gelmişti 2 hafta kaldı sıkıldım ondann heptenn arada anlaşmazlıkta oluyo bazen ama böyle uzakta çok mükemmelizz yanii

scblog Hoş geldiniiz.. Her türlü soru,muayene hikayeleriniz hepsini bizimle paylaşabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz

Kesinlikle katılıyorum. Onlar da anladılar ama biraz geç anladılar
Simdi diyor ki o zaman da böyle dusunebilsem çoktan ayırırdım evleri. Kötü günler tecrübe olarak kaldı,şimdi güzel günleri yaşıyoruz çok şükür ❤

Reactions: Jou
Aayyy kv bile farkındaysa muhteşem gerçektenn ya cok sevindimm farkinda olması bile güzell

Merhabalar Şanlıurfa’dan yazıyorum, 25+3 teyim:) 24. Haftalık idari izne ayrıldım. Doktor 24. Haftada olduğuma dair bir durum Belirtir raporu verdi ben de cumhurbaşkanlığı genelgesini ilişik tutup dilekçe verdim raporla beraber idareye sundum. Bu arada bir instagram hesabım var ordan da bu tarz paylaşımlar yapıyorum. Eğer yasak değilse ismimi paylaşabilirim, aldıklarımın hepsini orada paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…