Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence haklısın. Ama istersen eşine de ki bu son. Böyle böyle olursa bir daha asla de. Bunu kabul ediyorsa git derim
Açıkçası görmek bile istemiyorum gerçekten çok kırıcı cümleler söylendi bana.
İlk bebeğim öldü ablası gelmedi babası kızım haklı dedi utanmadan hiç unutamıyorum içim yanarken öyle demesini.

Kuzum 4 veya 5 kez gittim hepsinde kırıcı cümleler duydum. Asla saygımı bozmadım.
Şimdi ise tek düşüncem önce bebeğim doğsun gerisi nasıl olsa olur ama bilemiyorum eşimede üzülüyorum ama oda beni anlamalı

Anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun

Reactions: Jou
Bende istemiyorum eşimin annesiyle konuşmuyorum. Acaba diyorum konuşsam ama yok bana dedikleri aklıma geliyor. Seni de anlayabiliyorum aslında mO zaman gitme canını sıktığına değmez

Kızlar, geçen gün böyle bir konu açmıstım. Gelen bir kaç yorum tanıdıkları öykü ve doğa isimli çocukların bu analizi doğruladığı yönünde oldu. Bu sebepten ötürü her ne kadar öykü ismine yaklaşsam da bir yanım halâ doğa mı olsa acaba diyor. Sizlerin bu isimler de tanıdığı çocuklar var mı? Varsa tecrübeleriniz ne yönde çok merak ediyorum

Hiç yok benim etrafımda sanırım. Doğa diye öğrencim vardı sessiz sakindi. Ama gerçekten isim ve kişilik bence etkiliyor. Mesela tanıdığım Elifler çok dik başlı gibi gibi

Yaaaa instada bile huara doğa isim de görüyorum ençok kuzu istersen doğa koyyy benimde etrafımda hiç yok bu isim ama öykü demiştimde aslında doğada daha güzel gelmeye başladı bana

İdari izniniz nasıl bir formattaydi acaba ?şu tarih itibariyle 24 haftalik hamiledir gibi mi ?Ben cumadan raporumu verip ,pazartesi bir daha gitmek istemiyorum .

İdari izniniz nasıl bir formattaydi acaba ?şu tarih itibariyle 24 haftalik hamiledir gibi mi ?Ben cumadan raporumu verip ,pazartesi bir daha gitmek istemiyorum .
Merhaba ,raporu aldığımız günün tarihi var raporda ,ve 24+0 itibariyle alınıyor .
Bu 24 haftalık hamileliği gösterir rapor ve dilekçe ile izin başlıyor.

Ben de çok dikkat ettiğim halde 140 çıktı,ben de dikkat etmeye devam ediyorum ama bugün tatlı yedim mesela canım çok çekiyor bazen
ben de yiyorum çünkü canım çok çekiyo sürekli olmasa da yiyorum . Şerbetliden çok sütlü tercih edeceğiz artık yediğimizde de . Dr un sana ne dedi

ya içime su serptin gerçekten çünkü baya kafaya takıyorum . Ne yiyecem de şaşırdım. Çikolata biraz fazla kaçırıyordum artık azalttım onu bakalım çarşamba kontrolüm var dr la yüzyüze görüşecez . Bi de meyve mandalina özellikle günde 4-5 yiyordum . İlk gebeliğimde 125 ti iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…