Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bnde zeytinyağı kullanıyorum muhteşem yapıyo . Doğal kendimizin zaten yap . İlkinde de hep onu kullanmıştım. Aklınızda olsun

Sanırım benimkiler de mama lekesi olmuştur.Bir deneyelim bakalım ek gıda lekelerine de iyi gelir belki.
Ozamann iyiii özelde yapcam kuzumm bezleride kendileri değişiyorr dimii
Yok canım biz değişiyoruz onu.Ama yapamıyorum desen onu da yaparlar belki.
Mamayı şırıngayla verememiştim çağırmıştım mesela.
Minicity bir mağaza mı
Burada yok hiç de duymadım netten bakayım bir en iyisi
Bebek mağazası ama kıyafetleri kalitesiz. 2 kez yıkanınca bir tuhaf oluyorlar ben almıyorum artık ordan.Evimin yan tarafında hemen mağaza

Maşallah. Benimki de geçen gün doğuma yakın çıkarız beraber oğlana da alışveriş yaparız dediBugün kızıma ayakkabı almaya gittim oğluma birşey bakıyorum elim gidiyor sonra aman diyorum masraf etme onlara aldırırsın

O zaman neolur neolmazz annem kalsın benle o halde ya

Bende hiç öyle değilim hep eşime söylüyorum eksikleri. O da hiç işini bilmiyorsun söyle kaynanana alır o hemen diye takılıyor bana
Gerçekten öyle ama hemen alırlar da ben yapamıyorum öyle

Bende hiç öyle değilim hep eşime söylüyorum eksikleri. O da hiç işini bilmiyorsun söyle kaynanana alır o hemen diye takılıyor bana
Gerçekten öyle ama hemen alırlar da ben yapamıyorum öyle
Onlar al diyor ben de alıyorum napimKaynımın çocuklarına çok almışlar o yüzden bunlara da alıcaz diyorlar:) Dün bir oyuncak alıcam diyorum yok sen alma biz alıroz diyor kv napim canım

Canım kuzenimin torunu var adı öykü.Henüz 2 yaşına yeni girdi.Gayet akıllı tatlı güzel bir bebek.Büyük Öyküler nasıl bilmiyorum

Merhaba hoşgeldiniz aramıza sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah tabi paylaşabilirsiniz bizim içinde iyi olur
Öykü daha hoşuma gidiyo benim zarif geliyo kulağa Doğa da çok güzel ama

Bugün sabah olur mu acaba Çok halsizim, ağrım var, nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum
Az önce farkettim karnım epey büyümüş bugün.Allah ım son günlerimizi rahatlıkla atlatmayı nasip et.
Amin canım. Bu saat oldu bende uyuyamıyorum nefes almakta çok zorlanıyorum, bide bıdır bıdır durmuyo benim yaramaz bebe hayırlı bi şekilde atlataydık şu süreci

Aminnnn Yastığını dik konumda uyumaya çalış tatlım belki nefes almanda faydalı olabilir.
2 tane yastıkla oturarak uyuyorum kafamı azıcık aşağı koysam nefes almak mucize oluyor.
Amin canım. Bu saat oldu bende uyuyamıyorum nefes almakta çok zorlanıyorum, bide bıdır bıdır durmuyo benim yaramaz bebe hayırlı bi şekilde atlataydık şu süreci
Amin.Bizim bebeler gece hiç uyumayanlardan olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…