Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla zor işimiz ya don kalmadı evde
Bebek ilk doğduğunda beyaz giymeliymiş canım bir hoca söylemişti. Bir de kaka kan bulalırsa leke çıkarıcı çıkarır renkli olursa rengi de çabuk soluypr tabi yine de tercih senin

Uykuları çok bozulanlara beni de ekleyin… Geçenlerde konuşulmuştu ama geride kaldığı için bulamadım. Hamile yastığı tavsiyesi isteyeceğim sizden memnun kaldığınız
Ben e bebekten aldığım yastığı kullanıyorum çok ama çok memnunum
Aldığım günden beri ilk defa dün kullanmadım kılıfı kurumamıştı
Orana yastık koy, burana yastık koy derken olmuyor
Ağrın oluyor yada rahat edemediğin için uyuyamıyorsun
Hamile yastığı candır deyip çekiliyorum kenara

Merhaba hoşgeldiniz aramıza sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah tabi paylaşabilirsiniz bizim içinde iyi olur

Öykü daha hoşuma gidiyo benim zarif geliyo kulağa Doğa da çok güzel ama
Teşekkür ederim, instagram hesabım s.cblog:) hepinizi beklerim fikirleşiriz bol bol aldıklarım, indirimde gördüklerim ne varsa paylaşıyorum,

Ben de geceleri uyuyamıyorum bel ağrısından yastıkla destekliyorum ve aşırı şekilde burun tıkanıklığı yaşıyorum o da uyku kalitemi bozuyor

Merhaba haziran anneleri
İdari izin alanlar hangi haftada aldınız 23+0 mı yoksa 24+0 mı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ben 23+5 te gittim doktora o gün rapor verdi, raporda 24. Haftada olduğumu belirtti, bu durumda 23. Haftadan itibaren alınır herhalde diye düşünüyorum

Bel ağrısı sanırım bi çok kişide var sırt üstü yatmamaya çalış canım.. bir de cinsiyet ne olucak senin bebişin acaba

Reactions: Jou
Kendimle uğraşıyorum kuzum. Aşı oldu kol ağrısı mahvetti. Birde ağlama krizine girdim duygusallık tavan bu nasıl hormonlar ya
Aayyy o banada oldu kk dan üyelik iptal ettikten sonra çok kötü ağladım hıçkıra hıçkıra tövbee tövbeee dedim yaaa aşı dediğin tetanozmu kuzu o 3 gün yapıyo ağrı geçiyor benim öyle oldh

Hadi güzel haberlerle gel

Sonuçta aralık içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…