Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahaha yohyohhh kesinnn ramazan bayram bitsin 2 hafta daha izne çıkıyo o ara hep istanbuldayızz alışveriş o zaman hazırr eve gelcezde bide odası falann
Hadi inşallah. Eşimin whatsapp dan gördüm şimdi annesi de örgü modelleri atmış yaptıracak heralde

Halbuki dünya örgüsü var annem örgüde 1 numara her şeyi yapar neyse karışmıyorum bakalım neler alacak

Hadi inşallah. Eşimin whatsapp dan gördüm şimdi annesi de örgü modelleri atmış yaptıracak heralde
Biraz da kendi annesinden birşey görmek istemiş demekki ya belkide yalnız hissetti o an
Halbuki dünya örgüsü var annem örgüde 1 numara her şeyi yapar neyse karışmıyorum bakalım neler alacak
Benimde annem yapıyo herşeyi kv den hala ses yok o yapmazzz belki almışlardırda söylemiyodurr illaki almişlardı yanii hele bayrama bi gidelim

Eşim umursamaz öyle şeyleri pek annesi atmış zaten eşime model

Bırak yaptırsın vardı gerek yoktu dersen kısmetini kapatırsın kız

Ya yine bunun adı kaynana yapmasa da olurbenim eltimin anası hiç birşey yapmadı kızı doğurdu hastaneye bir saat sonra geldi sevgisizlik değil vurdumduymaz ve çok rahatlarbenim kaynanadan beklentim yok
Amaaa analar daha şey olur halbuki valla benimki de yapmasa da olur yapacağını az çok tahmin edebiliyorum nerde en ucuz şey varsa arar tarar benimde pek bi beklentim yok ilk torun olduğu halde pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Alırsa 3 5 kıyafet anca büyük şeyleri zaten aldık biz asla almazdı da

Yok canım covid aşısı sonra birde tetanoz var. Yaa bak bizi bırakıp gittin bi ondan duygusal moda girdin ağladın :)

Reactions: Jou
Uykuları çok bozulanlara beni de ekleyin… Geçenlerde konuşulmuştu ama geride kaldığı için bulamadım. Hamile yastığı tavsiyesi isteyeceğim sizden memnun kaldığınız

Trendyoldan aldım ben gayet memnunum özellikle rahatlıkla sırt üstü yatabiliyorum. Hangi odaya gitsem yanımda taşıyorum :)

Hahahah belkidee biandan eşimde abuk subuk konuştu ama ağzına ettim ozür diledi
Hee oylemi 3 cümu covid

Eşimde ufacık bişey söylese bana küçük emraha bağlıyorum hemen bende. Adam bişey söylemeye korkuyor artık ahahaha iyi yapmışsın sende rahatlamışsındır:)) 3. Covid canım evet

Reactions: Jou
Eşimde ufacık bişey söylese bana küçük emraha bağlıyorum hemen bende. Adam bişey söylemeye korkuyor artık ahahaha iyi yapmışsın sende rahatlamışsındır:)) 3. Covid canım evet
Hahahaha evettt yeter béeeeğğ dedim
Oda birşey demeye korkar oldu aynenn dediğin gibi iki kelam edemeyyy oohhhh
Şifa olsun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…