Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eşimde ufacık bişey söylese bana küçük emraha bağlıyorum hemen bende. Adam bişey söylemeye korkuyor artık ahahaha iyi yapmışsın sende rahatlamışsındır:)) 3. Covid canım evet

Hahahaha evettt yeter béeeeğğ dedim
Oda birşey demeye korkar oldu aynenn dediğin gibi iki kelam edemeyyy oohhhh
Şifa olsun kuzumm
Bi benim hormonları etkilemedi bu hamilelik. Önceden tam tersi gözlerim dolardı hemen şimdiiiiii hiiiiiç

Benim kaynanamda pek bilmez çarşıyı falan o yüzden beklentim yok aman annem yaptı herşeyi sağolsın biz de aldık güle güle kullansın evlatlarımız inşallah

Kızlar ya valla her şeyi çok çok almayın kıyafette. Ablam dünyanın şeyini almış yeğenime ilk çocuk bide. Çoğunu giymemiş bile iri bi bebekti olmamış. Hepsini torladım topladım aldım temiz olanlarını falan. Gerçekten israf diyorum ablama 3 çocuk büyür bunlarla

Kızlar aranızda uyuşmazlık ignesi yaptıran veya yaptıracak olan var mı?
Ben randevuyu 27+3 e bulabildim 28. Haftada yapılıyor bu aşı

Bu hamilelikte 2-3 defa yaptırdım 28. Haftada yine yaptırıcam canım. Yani 3 gün erken yaptırmakta sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Benim kaynanamda pek bilmez çarşıyı falan o yüzden beklentim yok aman annem yaptı herşeyi sağolsın biz de aldık güle güle kullansın evlatlarımız inşallah
En azından bilmiyormuş dersin ona bilip almasa daha kötü

Aynen ya onlara güvenmedik sonuçta sağlıcakla giysin minnaklar

Öyle deme bak sanada yaramış işte :) şaka bir yana haklısın canım bende çok az alacağım, gerekirse alırım yine en baştan her gördüğünü almamak lazım

Öyle deme bak sanada yaramış işte :) şaka bir yana haklısın canım bende çok az alacağım, gerekirse alırım yine en baştan her gördüğünü almamak lazım
Tabi canım 4 yaşa kadar kıyafet var dolu iyi ki kız olmuş diyorum

İnsan hevesle alıyorda işte giymeyip kalınca da yazık oluyor

Merhaba, 23 + mi yoksa 24+ mi olunca izna ayrilabiliyoruz? Siz tam ne zaman verdiniz?

Yaa benim kaynanamda eşimin yenidoğan takımını battaniyesini saklamış. Okadar tatlı ki daha yepyeni onu da giydiricem inş miniğe

Yaa benim kaynanamda eşimin yenidoğan takımını battaniyesini saklamış. Okadar tatlı ki daha yepyeni onu da giydiricem inş miniğe
Aaaayyy ne güzelll kızzzz yaaa güle güle giysin inşaallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…