Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saklamak çok güzel bir fikir olmuş kendi çocuğun giymesi, bende saklayacağım inş
Aynennn kuzuu bende birçoğunu saklarımm zaten eşim encok beşiktaştan orjinalinden alcak 2ci çocuğa bile giderr saklarızz ayyy biran önce bayram gelsinn

Buara bi baby shark dinliyorum hahaha

Kızlar merhaba, şimdi kontrolden geldim. Doktor, bebegin kordonunu boynuna hafif bir şekilde doladığını söyledi; sonrasında da ama bu sıkıntı yaratacak bir durum değil bebek nefesi zaten dısardan almiyor şöyle böyle diye bir sürü açıklama yaptı. E madem sorun yok ne diye kordonu boynuna dolanmış diye söylüyorsunuz be adam! Resmen sinir oldum, neyse sıkinti yaratcak bir durum değilmiş nasılsa diyorum ama yine de içime kurt düşürdü resmen halk arasında hep duyarız kordon dolanmış doğum şoyle zor gecmis böyle olmuş diye. Kafama negatif bir durum olarak kazınan bir şey olduğu için ister istemez bi içim daraldı.

Takip ettiğim bir doktor var instagramda kordon dolanması korkulacak bir şey değil hatta sezeryan sebebi bile değil diyor. Aynı dediğin gibi nefes almıyor sonuçta falan yazmıştı

Takip ettiğim bir doktor var instagramda kordon dolanması korkulacak bir şey değil hatta sezeryan sebebi bile değil diyor. Aynı dediğin gibi nefes almıyor sonuçta falan yazmıştı
Evet, kağan kocatepeyi dinledim şimdi kordon dolanmasından kaynaklı olumsuz bir şey yaşanmasi olasılığı çok düşüktür diyo. Ama az da olsa bir olasiliginin olmasi rahatsız etti beni, keşke söylemeseydi. Bakalım, ilerleyen haftalarda kordonu boynundan çıkartır da ben de rahatlarım inşallah

Şimdi doktordan geldim
Bir sürüde fırça yedim
Adam gider gitmez konuşmadan önce tartı diyor yaa

26+2 deyiz bebek 830 gr. Bense 73.9
Kilomu duyunca başladı söylenmeye.
Ben sana dikkat et demedim mi
2 ayda toplam 5.5 kg almışsın
Cidden biraz dikkat etmem gerekiyor
Bu gidişle dana gibi olacağım

Bebeğin gelişimi haftasına göre iyi çok şükür
Benim tokluk kan şekerimde normal
Tek sıkıntı benim enfeksiyon ve vücuttaki yaralar
Yarın için hastaneden dahiliyeden randevum var.
Mide bulantılarım da ciddi arttı
Çok yüksek ihtimalle Enfeksiyondan yarın bütün şikayetlerini söyle oraya da dedi

Ben olacağım, randevumu almamız gerekiyor ben 8. Haftada kanama olunca yaptırmıştım şimdi 28. Hafta da birdaha olacakmışım.
Bende 6. Haftamda olmuştum kanama nedeniyle 28. Haftada bir daha dedi . Ama 27+ lar 28. Hafta sayılıyormuş vallahi kafam karıştı

Ilk yıllar beraber otururken biraz sıkıntılar yaşadık ama evleri ayırınca nazar değmesin ilişkimiz çok güzel gidiyor,düşünceli ve fazlasıyla yardımcılar bize her konuda
neredeyse yasadiklarimla birebir yakin.Sana tavsiyem hep güçlü ol Kimsesizlerin Rabbi Allah kimseyi tek yalniz birakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…