Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani ister istemez tedirgin oluyor insan. Bence düzelir ya öyle oluyormuş çünkü

Hadi gözün aydın

Yarında güzel haberlerle gel inşallah çabucak geçer sıkıntıların

Bu tarihte hastanemizde muayene olan kişinin 24haftalık gebe olduğu izlenmiştir gibi bir şey yazıyordu benim raporumda. Benim de tam günüm cumartesiydi aslında perşembe raporu alıp cuma verdim birdaha gitmedim.

İnstagram hesabımda da paylaştım göremeyenler takip etmeyenler için buradan da yazayım h&m de indirim var 7 parçalı set 330 liraya düşmüş hm penyeleri çok çok güzeldir kullananlar bilir bedenler tükenmeden ihtiyacı olan baksın

Ben hep 4 moms mamaro aldım, hem de babybjörn muadili olan yurtdışı ürünü muadilini aldım bence her ikisi de ayrı amaçlar için gerekli

Ben aldım hem şarjlı hem elektrikli chicco nun bi modelini aldım. Ama daha açmadım. Duruyor öyle oda da

Ayy boşver kuzu bebek iyiyse veririz valla bende sırf kilo yüzünden doktora gitmek istemiyorum napalım canımız çekiyor nefis işte hiç anlamıyolar

Bende hamak vardı almadım onun için. Babyjörn nün muadili diye paylaşıyor fenomenler daha uygunmuş sanırım

Bebeğin ana kucağında durmazsa boşuna yapacağın masraf olur.Ki 6 aylık olunca kullanamıyorsun sanırım.Benim ilk bebeğim sadece kucakta duruyordu doğumdan sonra lazım olursa alırım demiştim
Iyi ki almamışım dediğim ürünlerden biri oldu.

Iyi yemişsin fırçayı
Ben yiyom ama almıyorum kilo önemli olan düzenli beslenmekmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…