Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyi yemişsin fırçayı
Ben yiyom ama almıyorum kilo önemli olan düzenli beslenmekmiş gerçekten

Bende düzenli besleniyorum hem herşey yasak olmasına rağmen 5.5 kilo aldım toplamda bence bünye meselesi de etkili :)

Bende düzenli besleniyorum hem herşey yasak olmasına rağmen 5.5 kilo aldım toplamda bence bünye meselesi de etkili :)
Herhalde galiba kuzu yaaa bende normalde ne yesem hemen alan bir insanımdırr nasıl oluyo da hamileyken almadım inanki şaşkınım herkes beklemiyordu hattaa ayy kendi kendime nazar etcem

Herhalde galiba kuzu yaaa bende normalde ne yesem hemen alan bir insanımdırr nasıl oluyo da hamileyken almadım inanki şaşkınım herkes beklemiyordu hattaa ayy kendi kendime nazar etcem

Anlat anlat dinlemesi çok güzel ahahah yediklerin hep miniğe gidiyor galiba :)

Reactions: Jou
Anlat anlat dinlemesi çok güzel ahahah yediklerin hep miniğe gidiyor galiba :)
Aayyy düşün bide dün kaşarlı pide çekti acayip eşim güvenli biyerden sipariş verdide yedim okadar yok almamışım sabah tartıldımm
Herhalde ona gidiyo yavvv doğacak tonton 4.400 gr doğarsa şaşmamm

Olsun tam sevilmelik yemelik olur arada bir okadar da olur yani. Benimde geçen çekti yediğime pişman oldum kaç gün mide ağrısıyla uğraştım

Reactions: Jou
Olsun tam sevilmelik yemelik olur arada bir okadar da olur yani. Benimde geçen çekti yediğime pişman oldum kaç gün mide ağrısıyla uğraştım
Evetttt mide de yakıyorrr ya yok buara herpazar bi kaçamak ediyorum aslında
Ben doğuramam kızz olurum sezaryen

Evetttt mide de yakıyorrr ya yok buara herpazar bi kaçamak ediyorum aslında
Ben doğuramam kızz olurum sezaryen

Ya bir arkadaş vardı işyerinde hamileliğinde canı hep sabah börek çekerdi hergün bizde birlikte sipariş verip yerdik o bir gr almadı bütün kiloları ben almıştım ya ahahaha sende onun gibisin ozaman maşşallah diyelim neyse ama gıcık oldum

Nuna leaf indirimdeyken aldım. Elektrikli çalışma aparatını extra alıyorsun istersen.. Güzelde geldi. 50 kg kadar taşıma kapasitesi var. 14 kg ma kadar elektrikli sallama aparatını kullanıyorsun. Büyünce oturak olarakta kullanılıyor daha ne olsun

Güzel günlerde kullan canım.Ben de düşünüyorum almaya değer mi?
bence kulanışlı olur ama benim aldığım marka değil de farklı bi marka var onun yorumları daha iyi ve benim aldığımdan daha kaliteli duruyor düşünürsen ona bak

Kızlaar şu benim hoşuma gitti iş görürmü dersiniz katlanabilirde hem salonda falan oturduğumuzda buna koyarım diyorum ana kucağı değil heralde bilmiyorum ay çok acemiyim

Okadar çok çeşit varki karar vermekte çok zorlanıyor insan. Ama ben mutfağa bile gitsem yanında götürüp rahatlıkla koyabileceğim birşey düşünüyorum

Kızlaar şu benim hoşuma gitti iş görürmü dersiniz katlanabilirde hem salonda falan oturduğumuzda buna koyarım diyorum ana kucağı değil heralde bilmiyorum ay çok acemiyim
Salıncak diyorlar sanırım buna.. Birisi bana önermişti güzel oluyor diye.. Tabi kullanan birisi varsa onun yorumu daha net olur

Bende de bunun biraz derini var. Derinlik önemli dönmeye başlayınca sıkıntı olur ona dikkat et

Okadar çok çeşit varki karar vermekte çok zorlanıyor insan. Ama ben mutfağa bile gitsem yanında götürüp rahatlıkla koyabileceğim birşey düşünüyorum
Evet ya 50 tane fikir değiştirdim
Salıncak diyorlar sanırım buna.. Birisi bana önermişti güzel oluyor diye.. Tabi kullanan birisi varsa onun yorumu daha net olur
Evet çok öneren var bide böyle bişey ihtiyaç ya evde yemek yaparken falan yanımda durucağı
Bende de bunun biraz derini var. Derinlik önemli dönmeye başlayınca sıkıntı olur ona dikkat et
Almasamda ana kucağımı alsam bunun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…