Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahahahah amaaaa yaa canımm benimmm o çok gicık birşey gerçektenn

Alt modeli olabilir belki Her şeyden o kadar çok çeşit ve model var ki insan karar veremiyor.. Hem iyi bişi hem kararsız insanlar için (ben ) zorlaştırıyor işi
Evet ya cidden çeşit çok insan karar veremiyo çokta önemli bişey değil aslında ama

Baş aşağı benim ki de 24. Hafta dönmüştü. Evde bir ultrasonum olsa sürekli ne yapıyor, içerde durumlar nasıl diye bakardım
Bu ben bi ara çok baktım ev tipi dopplerlere sonra vazgeçtim. Acaba steteskop alsak duyar mıyız kalp atışlarını? Hani oynamadığı zamanlarda falan
Ya kızlar ben hapşurduğumda afedersiniz altıma kaçırıyorum sürekli normalmi bu
Normal canım çok normal
Ben sleepynin organik pamuk günlük pedlerinden aldım da rahat ettim.
Hoşgeldiiiiiiinnnnnn
Valla özel hastanelerde her şeyi yapıyorlar. Ben iki doğumumda da kimseyi almadım. Hemşireler hasta bakıcılar her şeyi yapıyorlar sağolsunlar
Ben de yapıcam böyle bişe. Mantı koyucam ben bi de. Yapabilrsek içli köfte de atmayı düşünüyorum. Keki yapıp dilimleyiğ atsak ne olur acaba. Annem yapıyordu bişe olmuyordu sanki
Keki soğuyunca dilimle at hiç bir şey olmuyor taptazecik kalıyor
Merhaba, 23 + mi yoksa 24+ mi olunca izna ayrilabiliyoruz? Siz tam ne zaman verdiniz?
23+ canım. 24+ da izne çıkarsan 1 haftan boşa gitmiş oluyor. En iyisi işyerinin muhasebesine sor

Hoşbuldduummmm

Benimki bugün pek oynamamıştı. O hareket etmeden uyumıycam dedim. Çok şükür şimdi oynamaya başladı gece kuşum minik AZRA'm prensesim
Dert etme ona yaa benimde geçen gün boyunca hiç etmedii birakta dinlensin kizz uyusun okadar ıda şey etmee

Aaaa nasıl okadar aldın kuzu ya
Anlamadım ya atda 1 - 1.5 kg ile gidiyordum normaldi yani.Geldiğim duruma bak.İlkimde de 18 kg almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Ama.onda 54 le hamile kalmıştım. Bunda 57 kg ile hamile kaldım.

Reactions: Jou
Anlamadım ya atda 1 - 1.5 kg ile gidiyordum normaldi yani.Geldiğim duruma bak.İlkimde de 18 kg almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Ama.onda 54 le hamile kalmıştım. Bunda 57 kg ile hamile kaldım.
Genede gayett iyi kilodasınn amaaa ben 77 le kaldım hamile 78 oldum doktorum ver dedi ben veremiyorum yani düşün hergittiğimde doktordan çekiniyorum anam veremiyom napiyimm alamadığıma dua etsin

Genede gayett iyi kilodasınn amaaa ben 77 le kaldım hamile 78 oldum doktorum ver dedi ben veremiyorum yani düşün hergittiğimde doktordan çekiniyorum anam veremiyom napiyimm alamadığıma dua etsin
O dr saçmalıyor ya. Hamilesin sen senden öte ödemin oluyor, rahim ağırlığı,plesanta ağırlığı ve bebek var.Kan hacmin artıyor mesela onun dahi bir ağırlığı var.Saçma saçma konuşmasın o

O başka kızz o son aylarda oluyorr şu 600 gramlik bebek ağır değilki şuan şekerimden dolayı oyle etti korkuyorumda ha haftyaa ne çıkacak

Jou yalnız canım kg dan bahsederken benim hamile günlüğünde yazanı gördün mü? Anneler artık haftada 200-400 gr alırmış

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…