Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Normal bence kuzu gelebiliyormuş o biyerd eokumuştum

Evet ya 50 tane fikir değiştirdim

Evet çok öneren var bide böyle bişey ihtiyaç ya evde yemek yaparken falan yanımda durucağı

Almasamda ana kucağımı alsam bunun yerine
O da uzun süre kullanılıyor mu yoksa biraz hareketlenince kullanamazsan alma boşuna

Olmuyor şu an ama son aylarda gelmesi normal canım. Sakın sıkma göğsünü kolostrom ilk süt çok değerli bebiş için

Normal diye biliyorum. Dün sanki benim sütyende de var gibiydi hafif sarımsı bi leke ama emin olamadım

O başka kızz o son aylarda oluyorr şu 600 gramlik bebek ağır değilki şuan şekerimden dolayı oyle etti korkuyorumda ha haftyaa ne çıkacak
Ödem var bebeğim ödem.Rahmi de hiç yabana atma. Şekerin kaç çıktı en son?

Reactions: Jou
Dert etme ona yaa benimde geçen gün boyunca hiç etmedii birakta dinlensin kizz uyusun okadar ıda şey etmee
Dimi yani her zaman fıkır fıkır olacak diye bir şey yok
Benim Azra da yeni uyudu teyzesi.Doğurduğum Azra yani
Ay öperim ben Azra prensesi.
Canım kaç yaşında senin Azra
Nasıl oluyor huyları suları biraz bahsetsene
Tabii burç ve karakterinde önemi var ama sen yine de azrayı anlat bana
Benim de bu ara durgun geçen hafta resmen takla atıyordu

İsmini sevsinler
Evet yaaa bu hafta dinlenmeye geçtiler sanki
Azra öper ellerinden güzel teyzesi
Azra doğduğundan beri gece uyumuyor haklısın.Hamileyken de hep gece 3 de uyanırdı
İyi yapmışsın bence
Fatmuş tırstı şuan

Hahahaha yok tabiii benimkide bugece fıkır fıkırr gözlerimm hala haboyleee

İnatçı sinirli dediğim dedikAma çok zeki maşallah.Sosyal biraz da.geveze bir bebiş
19 aylık teyzesi Aslan burcu.

Bebek ilk doğduğunda beyaz giymeliymiş canım bir hoca söylemişti. Bir de kaka kan bulalırsa leke çıkarıcı çıkarır renkli olursa rengi de çabuk soluypr tabi yine de tercih senin
Kararımı verdim canım beyaz takımı giydircem inşallah

Evet kuzu günlük pede geçtim bende sıkıntı oluyo yani wc ye gitsemde hemen 2 dk sonra hapşursam yine aynı torbam çok aşada sanırım

Ayy boşver kuzu bebek iyiyse veririz valla bende sırf kilo yüzünden doktora gitmek istemiyorum napalım canımız çekiyor nefis işte hiç anlamıyolar
Biz yine bulantılar yüzümden peynir ekmeğe geçiş yaptık deli gibi ekmek yiyorum hep ondan ya
Yok cnm ben Akdeniz’deyim
Iyi yemişsin fırçayı
Ben yiyom ama almıyorum kilo önemli olan düzenli beslenmekmiş gerçekten
Keşke düzenli ve sağlıklı beslenebilsem
Birde ben çok hareketsizim
Bende düzenli besleniyorum hem herşey yasak olmasına rağmen 5.5 kilo aldım toplamda bence bünye meselesi de etkili :)
Düzen ve ben imkansız

Ya çok garip gebeliğin başlarında bulantım olmuyodu hiç ama bu ara var ne alaka bu bulantılar balayı dönemi bitti cidden kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…