Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ilk 3 ay onemli degilmis diye duydum. O yuzden cok önemsemedim. Ama surekli aklıma takiliyor. Yarin doktora gittigimde sorcam. Prilam dr diye bir ilac vermisti dayanamayacak gibi olursam icicem ama su an dayanabilirim diye içmedim.

Ilk 3 ay onemli degilmis diye duydum. O yuzden cok önemsemedim. Ama surekli aklıma takiliyor. Yarin doktora gittigimde sorcam. Prilam dr diye bir ilac vermisti dayanamayacak gibi olursam icicem ama su an dayanabilirim diye içmedim.
Ben içiyorum canım prilamı bulantım yok çok şükür. Bende de tiksinme var ondan yiyemiyorum Aynen 3 ay depolardan besleniyormuș bebek de insan yine de düşünüyor. Bir de ben yiyemediğim için yerimden kalkamıyorum aşırı halsiz ve güçsüzüm

Ya umarım kısa zamanda atlatırız.

İnşallah canım benim haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba bende buraya soru sormak için uğradım inşalah sizinle devam etmekte kısmet olur benim son adet tarihim 12 eylül bugün yeni kan verdim değerim 1.20 doktor gebelik yok dedi ama bende adete dair hiç bir belirti yok bulantılarım var yemek kokuları dan tiksinmem var bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirmi

Adet günün ne zaman peki geçti mi

Negatif gözüküyor ama geç döllenme falan olabilir. Kaç gün geçti adetiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…