Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben kahvaltıda yumurta salatalık peynir zeytin domates yiyorum tam buğday ekmekle akşamlarıda ağırlığı sebze yemeklerine veriyorum ev yoğurdu falan ama bu ara hamur işinide kaçırdım aralarda

D Derbeder 4747 canım maalesef negatif o şüpheli yazan kısım referans değeri yani 5- 25 arası olunca şüpheli diyor yani her kan sonucunda yazar

yenilmez mine 25 12.06.2022 1 6 6 istanbul 64 kilo

Merhaba kızlar aranızda yeniyim 22Eylül son adet. Beta154 yarın ikinci betama bakılacak düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım dualarınıza bizi de ekleyin Hepinize sağlıklı günler

Merhaba hoşgeldin merak ettim neden 33. Haftada gözüküyorsunuz

Ben doktora gittim pembe kan geldi sonra kahverengiye döndü. 5 tane düşük önleyici iğne verdi günaşırı yaptır dedi. Ve sürekli yat dinlen dedi.

Reactions: Jou
29.06.2021 tahmini doğum ilk çocuk. Yaş33. Kayaeri

İlk trimesterde önemli değilmiş o kadar. Depolardan beslenir zaten küçücük. Yiyemiyorsan zorlama yoğurt, peynir ekmek, meyve de olur. İlk aylar sadece kaşarlı tostla beslenen arkadaşımın sağlıklı bebişi oldu

Ben hamilelikten önce kullanmıştım. Aç karnına sabah alıyordum ve c vitaminiyle portakal suyu ile örneğin alırsan kana geçişi çabuk oluyor. Bir de karadut özünü sulandırıp içiyordum o da iyi gelmişti demire. Kalsiyum süt ürünleriyle arasına 2 saat koyun demirin emilimini engelliyor bunlar

Ben doktora gittim pembe kan geldi sonra kahverengiye döndü. 5 tane düşük önleyici iğne verdi günaşırı yaptır dedi. Ve sürekli yat dinlen dedi.
Benimde kırmizı geldiğinde kahveye döndü canımm inan o iğneyle iyi gelcek hemen düzene sokuyo hiç canını sıkma bende bolbol hep yattım dinlendim halada öyleyim sende hiçbir iş yapma kuzum bolbol dinlen hiçbirsey kaldırma etme igne bitene kadar kendine çok dikakt et saglıkla al kucağına inşaallahhh❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…