- 10 Mart 2021
- 237
- 264
- 23
- 48
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #5.161
Ahhh şu saatte bile gözümün önünden börekler, pideler, poğaçalar uçuşuyor. Kendimi o kadar zor tutuyorum ki normalde yemezdimBen kahvaltıda yumurta salatalık peynir zeytin domates yiyorum tam buğday ekmekle akşamlarıda ağırlığı sebze yemeklerine veriyorum ev yoğurdu falan ama bu ara hamur işinide kaçırdım aralarda
Bende ona yoruyorum kuzum birde 3-4 gündür ayaklarım çok üşüyor o da sancı yapıyor sanırım. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Benim şu an donuyo ayaklarım.benim de ayaklarım üşümeye başladı son günlerde
Kizlar bir sey sorcam,
Siz yediğinizi içtiğiniz dikkat ediyor musunuz? Ornegin balik yumurta vs yiyebiliyor musunuz? Ben de mide bulantisi oldugu jcin su an 6+3um hamileliligimden beri sadece bir defa yiyebildim.
O kadar üzülüyorum ki, yemek yiyemiyorum, cok sinirli seyler yiyorum. Yogurtlu makarna sabah peynir salatalik gibi seyler ve corba. Mide bulanrim var.
Siz neler yapıyorsunuz lütfen yol gösterin bana
Hadi ortaya bir konu atayimsinovac birinci dozu yaptirdm ama gebeligimi ogrendgmin ertesi gunu ikinci doz günümdü ve aile hekimi ikinciyi yaptirma dedi (ilk 3 ay sakıncalı olduğunu soyledi) sizlerden yaptiranlar varmi kzlar yada gebeligi esnasinda bu uc ayi gectikten sonra yaptiracak olan düşünen en azindan dr soran. Mecburi degil ama sartlara bakildgnda meecbur birakiliyoruz aşı icin. Ben seyehat eden biriyim iki tarafli aileler uzak en anzdan seyehat icin olmustum yine olacaktim ikinciyi gununu bekledm ama ben bi hafta vardi ogrendim gebeligmi belkidr ogrenmesem olacaktm ama agir bir tat degsiimi vardi agzimda covitmiyim acaba bile dedim birde cok uyuyordm smdi daha beterim uyku konusunda sizlerin düşünceleri ne merak ettim. Benm düşüncem bir kac dr daha fikri alip ona gore olmak zaten mecburiyetten oldm ilk dozu
Gönülden istemiyerek oldm ama bu ulkede bazi seyler seve seveben yumurtam toplanmadan ilkini yaptırdım riske atmamak için,
yumurta toplanmıştı transferden önce de 2. yaptırdım ikisi de biontech
Merhaba, bu ilaç fena bulantı, baş dönmesi yapar. Ben gebeliğe hazırlık döneminde kullandım. Sıkıntı yaptığını görünce akşamları içip yatıyordum, böyle çözmüştüm sorunu. Bir de yemeklerden 2 saat sonra alınması öneriliyor. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve yatmadan hemen önce için, takip edin bakalım nasıl olacak.Herkese selamlar. Sağlıklı günler dilerim.
Gyno ferro sanol kan ilacı kullanan var mı? Ben de ciddi derecede kansızlık çıktı ve doktor günde 2 kez sabah akşam hap olarak bu ilacı verdi. Dünden beri kullanıyorum ve gün içinde hiç olmayan mide bulantıları başladı. Acaba ilacın etkisi mi? Bu arada 6 hafta 6 günlük hamileyim. Hamilelikten de olabilir diyeceğim fakat yoktu düne kadar ilaca başlayınca çıktı.
Şimdiye daha yüksek çıkardı beta. Bi doktora görünün mutlaka20 günü hemen hemen gecikmem
Merhaba hoş geldinizmerhaba herkese
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba kızlar aranızda yeniyim22Eylül son adet. Beta154 yarın ikinci betama bakılacak düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım dualarınıza bizi de ekleyin Hepinize sağlıklı günler
Canım ananasa dikkat et çok yeme. Bir yerde görmüştüm kasılmalara neden oluyormuşben de sabah peynir ve salatalık aynen
öğlen çiğ fındık, ceviz, badem atıştırabiliyorum, meyve öneririm nabzına göre bak hangisi bulandırmazsa ondan ye, ben öyle yapıyorum serin serin de iyi geliyo,
ayva çok iyi bastırıyo, ananas, kivi, üzüm bunlar da iyi geliyosen de denesene
Ben olmadım olmayı da düşünmüyorum valla durum ne gösterir bilemiyorum. 3 aydan önce aşıyı yapmıyorlardı gebelere. Geçen yapılabilir diye açıklama yaptılar. Bana güvenilir gelmiyor bi öyle bi böyle olması.Hadi ortaya bir konu atayimsinovac birinci dozu yaptirdm ama gebeligimi ogrendgmin ertesi gunu ikinci doz günümdü ve aile hekimi ikinciyi yaptirma dedi (ilk 3 ay sakıncalı olduğunu soyledi) sizlerden yaptiranlar varmi kzlar yada gebeligi esnasinda bu uc ayi gectikten sonra yaptiracak olan düşünen en azindan dr soran. Mecburi degil ama sartlara bakildgnda meecbur birakiliyoruz aşı icin. Ben seyehat eden biriyim iki tarafli aileler uzak en anzdan seyehat icin olmustum yine olacaktim ikinciyi gununu bekledm ama ben bi hafta vardi ogrendim gebeligmi belkidr ogrenmesem olacaktm ama agir bir tat degsiimi vardi agzimda covitmiyim acaba bile dedim bu vesile ile ogrendm hamile oldgmu belki olsaydim bebegme zarar olacakti cnku hem cok minicik olacakti hem ben bilmeden de olsa yaptirsam vicdan yapacaktim birde cok uyuyordm smdi daha beterim uyku konusunda sizlerin düşünceleri ne merak ettim. Benm düşüncem bir kac dr daha fikri alip ona gore olmak zaten mecburiyetten oldm ilk dozu
Muayeneye ben de özele gidiyorum tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum.Bu sene doğum paketi alamadım fiyatlar uçmuş.Tarama testlerini de şehir hastanesinde yaptırırım artık...Öyle mi ? Bugün hastanede hallettim canım teşekkür ederim.
Göz açıp kapayıncaya dek geçer canım.Kızlar bugünlerin kıymetini bilin gezebildiğiniz kadar gezin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun eşinizle film vs izleyin doyasıyaKontrol günü yaklaştıkça oluyo demek ki o heyecan.
Bu kontrolü atlatınca da bir sonraki kontrole gün sayıcaz.
9 ay nasıl geçer ki böyle?
Süt ürünleri bende daha çok bulantı yapıyor. Salata iyi geliyor yağlı yemek zaten yiyemiyorum. Çiğköfte ve kısır bulantımı biraz kesiyor.Ekşi yemekler turşu vs de biraz bastırıyor. Yumurta haşlanmış olarak üzerine biraz yaprak biber ve kimyon dökerek yiyebiliyorum.Ama sonuç olarak ne yersem yiyeyim yedikten sonra bulantı oluyor özellikle gece yatarken nirvana yaşıyoruz:)Kizlar bir sey sorcam,
Siz yediğinizi içtiğiniz dikkat ediyor musunuz? Ornegin balik yumurta vs yiyebiliyor musunuz? Ben de mide bulantisi oldugu jcin su an 6+3um hamileliligimden beri sadece bir defa yiyebildim.
O kadar üzülüyorum ki, yemek yiyemiyorum, cok sinirli seyler yiyorum. Yogurtlu makarna sabah peynir salatalik gibi seyler ve corba. Mide bulanrim var.
Siz neler yapıyorsunuz lütfen yol gösterin bana
Gönülden istemiyerek oldm ama bu ulkede bazi seyler seve seveben yumurtam toplanmadan ilkini yaptırdım riske atmamak için,
yumurta toplanmıştı transferden önce de 2. yaptırdım ikisi de biontech
Elbet bizde bulantili gunleri bitirecegizSüt ürünleri bende daha çok bulantı yapıyor. Salata iyi geliyor yağlı yemek zaten yiyemiyorum. Çiğköfte ve kısır bulantımı biraz kesiyor.Ekşi yemekler turşu vs de biraz bastırıyor. Yumurta haşlanmış olarak üzerine biraz yaprak biber ve kimyon dökerek yiyebiliyorum.Ama sonuç olarak ne yersem yiyeyim yedikten sonra bulantı oluyor özellikle gece yatarken nirvana yaşıyoruz:)
Bebeğin beyin gelişimi ve kendin için hergün 1 avuç içi kadar çiğ badem ve fındık ile 1 tane ceviz öneririm canım.
İnşallah çabuk geçer canım.3 aydan sonra beslenme önemli oluyor çünkü.Ama cevizi ihmal etme Omega3 almıyorsan. balık da yiyemiyorsundur.Zoraki yiyorum ben deGönülden istemiyerek oldm ama bu ulkede bazi seyler seve seveoluyor. Ikinciyi olacagm elbet ama dr fikirlerini ogrenebiriz burda paylasabiliriz.
Elbet bizde bulantili gunleri bitirecegizahh bugun hc bisi yiyemedm dogru duzgun salatalik azckta peynir dışında. Bi cm boylari var türlü türlü huyu var ama olsn buna da şükür. Sağlıklı olsnlarda biz ogurur böğürur kafamizi yastiktan kaldirmayiz
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallahBenimde kırmizı geldiğinde kahveye döndü canımm inan o iğneyle iyi gelcek hemen düzene sokuyo hiç canını sıkma bende bolbol hep yattım dinlendim halada öyleyim sende hiçbir iş yapma kuzum bolbol dinlen hiçbirsey kaldırma etme igne bitene kadar kendine çok dikakt et saglıkla al kucağına inşaallahhh❤❤
Ayak üşümesi bende de geçmiyor böyle sankş buz koymuşlar altınaBenim şu an donuyo ayaklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?