Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben kahvaltıda yumurta salatalık peynir zeytin domates yiyorum tam buğday ekmekle akşamlarıda ağırlığı sebze yemeklerine veriyorum ev yoğurdu falan ama bu ara hamur işinide kaçırdım aralarda
Ahhh şu saatte bile gözümün önünden börekler, pideler, poğaçalar uçuşuyor. Kendimi o kadar zor tutuyorum ki normalde yemezdim

ben de sabah peynir ve salatalık aynen

öğlen çiğ fındık, ceviz, badem atıştırabiliyorum, meyve öneririm nabzına göre bak hangisi bulandırmazsa ondan ye, ben öyle yapıyorum serin serin de iyi geliyo,

ayva çok iyi bastırıyo, ananas, kivi, üzüm bunlar da iyi geliyo sen de denesene

Hadi ortaya bir konu atayim sinovac birinci dozu yaptirdm ama gebeligimi ogrendgmin ertesi gunu ikinci doz günümdü ve aile hekimi ikinciyi yaptirma dedi (ilk 3 ay sakıncalı olduğunu soyledi) sizlerden yaptiranlar varmi kzlar yada gebeligi esnasinda bu uc ayi gectikten sonra yaptiracak olan düşünen en azindan dr soran. Mecburi degil ama sartlara bakildgnda meecbur birakiliyoruz aşı icin. Ben seyehat eden biriyim iki tarafli aileler uzak en anzdan seyehat icin olmustum yine olacaktim ikinciyi gununu bekledm ama ben bi hafta vardi ogrendim gebeligmi belkidr ogrenmesem olacaktm ama agir bir tat degsiimi vardi agzimda covitmiyim acaba bile dedim bu vesile ile ogrendm hamile oldgmu belki olsaydim bebegme zarar olacakti cnku hem cok minicik olacakti hem ben bilmeden de olsa yaptirsam vicdan yapacaktim birde cok uyuyordm smdi daha beterim uyku konusunda sizlerin düşünceleri ne merak ettim. Benm düşüncem bir kac dr daha fikri alip ona gore olmak zaten mecburiyetten oldm ilk dozu

ben yumurtam toplanmadan ilkini yaptırdım riske atmamak için,

yumurta toplanmıştı transferden önce de 2. yaptırdım ikisi de biontech

Gönülden istemiyerek oldm ama bu ulkede bazi seyler seve seve oluyor. Ikinciyi olacagm elbet ama dr fikirlerini ogrenebiliriz burda paylasabiliriz.

Merhaba, bu ilaç fena bulantı, baş dönmesi yapar. Ben gebeliğe hazırlık döneminde kullandım. Sıkıntı yaptığını görünce akşamları içip yatıyordum, böyle çözmüştüm sorunu. Bir de yemeklerden 2 saat sonra alınması öneriliyor. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve yatmadan hemen önce için, takip edin bakalım nasıl olacak.

20 günü hemen hemen gecikmem
Şimdiye daha yüksek çıkardı beta. Bi doktora görünün mutlaka
Merhaba hoş geldiniz
Merhaba kızlar aranızda yeniyim 22Eylül son adet. Beta154 yarın ikinci betama bakılacak düşükten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım dualarınıza bizi de ekleyin Hepinize sağlıklı günler
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun

Canım ananasa dikkat et çok yeme. Bir yerde görmüştüm kasılmalara neden oluyormuş

Ben olmadım olmayı da düşünmüyorum valla durum ne gösterir bilemiyorum. 3 aydan önce aşıyı yapmıyorlardı gebelere. Geçen yapılabilir diye açıklama yaptılar. Bana güvenilir gelmiyor bi öyle bi böyle olması.

Hamile arkadaşım var 14.haftasında ilk dozunu oldu doktoru mutlaka ol demiş

Ben 2 doz biontechi temmuzda olmuştum. Ama olmamış olsam ilk 3 ay yaptırmazdım. Son trimesterde daha güvenirdim muhtemelen. 3. Doz muhabbeti dönüyor ya nasip olursa son aylarda yaptırırım.

Kontrol günü yaklaştıkça oluyo demek ki o heyecan.
Bu kontrolü atlatınca da bir sonraki kontrole gün sayıcaz.
9 ay nasıl geçer ki böyle?
Göz açıp kapayıncaya dek geçer canım.Kızlar bugünlerin kıymetini bilin gezebildiğiniz kadar gezin uyuyabildiğiniz kadar uyuyun eşinizle film vs izleyin doyasıyaBebek doğunca heyecan da kalmıyor tuvalete gidecek zaman da:)

Süt ürünleri bende daha çok bulantı yapıyor. Salata iyi geliyor yağlı yemek zaten yiyemiyorum. Çiğköfte ve kısır bulantımı biraz kesiyor.Ekşi yemekler turşu vs de biraz bastırıyor. Yumurta haşlanmış olarak üzerine biraz yaprak biber ve kimyon dökerek yiyebiliyorum.Ama sonuç olarak ne yersem yiyeyim yedikten sonra bulantı oluyor özellikle gece yatarken nirvana yaşıyoruz:)
Bebeğin beyin gelişimi ve kendin için hergün 1 avuç içi kadar çiğ badem ve fındık ile 1 tane ceviz öneririm canım.

Gönülden istemiyerek oldm ama bu ulkede bazi seyler seve seve oluyor. Ikinciyi olacagm elbet ama dr fikirlerini ogrenebiriz burda paylasabiliriz.
Elbet bizde bulantili gunleri bitirecegiz ahh bugun hc bisi yiyemedm dogru duzgun salatalik azckta peynir dışında. Bi cm boylari var türlü türlü huyu var ama olsn buna da şükür. Sağlıklı olsnlarda biz ogurur böğürur kafamizi yastiktan kaldirmayiz

İnşallah çabuk geçer canım.3 aydan sonra beslenme önemli oluyor çünkü.Ama cevizi ihmal etme Omega3 almıyorsan. balık da yiyemiyorsundur.Zoraki yiyorum ben de

Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…