Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim mide bulantım çok yok ama iştahım kapandı yemek yemek istemiyorum zorluyorum resmen. Herşeyden iğreniyorum. Sabah bir yumurta haşlıyorum yiyince peşine bol su gönderiyorum genelde rafadan yerdim ama pişmeyen,çiğ kalan her yiyecek zararlı bizim için

Ben biontech olmustum ağustosda 2 dozu da. Çok tartışmalı bir konu ama hamileyken canlı virüs aşıları yapılmıyor. Sinovac ölü virüs daha az tehlikeli ama yaptırır mıydım bilmiyorum karışık şeyler. Korona olmak daha tehlikeli bir de.

Kızlar ben bugün ilk iğnemi vuruldum. Proluton depot kalçadan vuruldum. Aşırı ağrı yaptı hemşire katı bir iğne ondan ağrı olur dedi ama sürekli böyle ağrıdı mı sizin?

Kızlar ben bugün ilk iğnemi vuruldum. Proluton depot kalçadan vuruldum. Aşırı ağrı yaptı hemşire katı bir iğne ondan ağrı olur dedi ama sürekli böyle ağrıdı mı sizin?

ben progestan vuruluyorum 2 ampul birden- 2 günde bir

totomun halini anlatamam, dayak yemiş gibiyim zaten üstüne oturamıyorum da ama 2 haftam kaldı

Kızlar sizinde göğüsleriniz çok acıyor mu yüz üstü dışında asla uyuyamam normalde ama göğüslerimin acısından asla yüz üstü yatamıyorum hatta dokunamıyorum nerdeyse çok hassaslar ne zaman geçer acaba bu hassaslık

Aynen ben de öyleyim, yüzüstü uyuyabiliyorum rahatça. Ama su an o kadar da değil. Küçük bir kızım var,arada çarpıyor o bile acitmaya yetiyor.

Yok 2 gün sonra gidecektim muayeneye
Canim nasilsin ??

Gunaydin güzel anneler nasilsiniz ?? Bu arada migrenden dunden beri basimi kaldiramiyorum. Ama guzel haber var, 12. haftadan sonra migreni olanlar doguma kadar bas agrisi diye birsey hissetmiyo en azindan benim icin oyleydi ilk bebisimde Midemde bulaniyo bilemedim hamileliktenmi migrendenmi. Ha bide gizlar kese sekline gore cinsiyet diye bisey var benimki ilkinde turmustu atiyorum buraya teoriyi.

Eklentiler

• CD9ECF4B-72C7-43F4-BCDA-C89B0BBF4FEC.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 80
Günaaaayyydddııinnnnn ❤

Hersey yolunda inşaallahhhhh bugünde mide bulantım olmadı sabah mutlaka olurdu ama aksam vardı biraz geçti sadece göğüslerim ve kasığım arada ağrıyor sizler nasıl geçiyor

Sağlıcakla kucağına all inşaallaahhhhh benimde yuvarlak gibi ama tamda değill çözemedimm
Gene baktım da böyle baya kalın ama fasulye gibi geliyo erkek olcak belli zafen rüyamda evde fasulye vardı dolu dolu hayırlısıyla erkek olcak gibi sağlıklı olsun da önemli değill

Vallah cancan bende cozemedim babaannem ruyasinda gordu gecen ay Beni aradi sen hamile olucaksin oglun olucak dedi. Bende herseyden habersiz yok babanne imkansiz . Kismet allahim hayirli evlatlar nasip etsin kizi erkegi yok

Vallah cancan bende cozemedim babaannem ruyasinda gordu gecen ay Beni aradi sen hamile olucaksin oglun olucak dedi. Bende herseyden habersiz yok babanne imkansiz . Kismet allahim hayirli evlatlar nasip etsin kizi erkegi yok
Ayyy evettt babannemde görmüş geçen kapına asker gelmiş oğlun olcak dedi banaa dedim hayırlısı olsunn bende hissediyorum oğlan olcak rüyamdada belliydi resmen dolu dolu evimde fasulye

benim şu an ayak üşümesi teorisine göre erkek, kese şekline göre kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…