Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Annem gelecek bu hafta yanıma. Diyor ki navigasyona hastaneyi kaydediyim bari seni belli yolda hastaneye goturucez doğrudan
Ahahaha ay aynıyız demek bende evde durmuyorum katiyen Eşimde bana diyor ki yalnız gezme yanına birini al araba sürerken suyun sancın gelse sen panik olursun diyor
Kız maşallah sana diğer yazdıklarını da okudum da suyu bekleme zektanin suyu gelmedi mesela doğum sırasında patlatmışlar
Kızlarrr ben den beyaz mı sarı mı ne sümüksü akıntı geldi idrara çıkmıştım şimdiiiiiiiiii ne demek acaba dr foto atsam ayıp mı korktum da ya
Bana hep geliyor akıntı da dün senin dediğin gibi geldi bana da çok hafif sarı gibiydi afedersin günlük pede lönk diye düşmüş duruyordu. Bence korkma nişan 1 ay önceden bile gelebiliyormuş

Reactions: Jou
Şimdi gitsem, bir şey çıkmasa 1.5 saat yol. Git gel 3 saat. Gözümde çok büyüyor o mesafe. Bir şey yoksa bile dönüş yolunda olur kesin. o yüzden iyice ağırlaşayım istiyorum. En azından ağrılar iyice sıklaşsın. Düzenli aralıkla kasılmam yok mesela daha.

Zektanın suyu gelmedi o da bilemedi bak.Doğum esnasında patlattılar o bir gösterge değil.
Onun mesajlarını arıyorum neye göre gitti diye hastaneye. Kaçırmışım o mesajları. Kasılmalarımın sıklığı da düzenli değil henüz. 1.5 saatlik yolu boşuna gidip gelmek istemiyorum. Yol çok yorucu oluyor çünkü. Heö mesafe çok hem bol virajlı bir yol.

Baska hastane yok mu

Baya uzakmis ya ,doktoruna telefonla ulaşma imkanin var mı,ona sorsan gel veya gelme der o.
Çünkü doğum baslasa 1.5 saatlik yolda doğurma ihtimali de var

Kız onunda kasılmaları düzenli değildi kalk bacım git hastaneye

Kendi doktoruna değil de bulunduğun yerde yakın acil falan yok mu ona gitsen bi baktırsan. Hep zektadan örnek veriyorum da onun da düzenli değildi

Kendi doktoruna değil de bulunduğun yerde yakın acil falan yok mu ona gitsen bi baktırsan. Hep zektadan örnek veriyorum da onun da düzenli değildi
Zekta1 yektayi buldu bizi unuttu

Ya o bütün kuralları bozdu.Artk herşey doğum başlangıcı olabilir diyoruz

Burda yaziyo buldum senin için

ayaza

Baska hastane yok mu
Doktorum prof. Çok güveniyorum kendisine. İlk hamileliğimde daha 20. Haftam olmadan suyum geldi. Burada özel doktora devam ediyordum. Koştur koştur gittim bana çiş olduğunu, suyumun kesinlikle gelmediğini söyledi. 2-3 hafta boyunca sızıntı şeklinde devam etti suyumun akması ve ben idrarımı tutamıyorum sandım. En büyük pişmanlıklarımdan biri hayatımdaki o herife güvenmek. Geriye dönük ispatlama ihtimalimiz olmadığı için dava da açamadık. Bebeğimi kaybetmemdeki en büyük etken oldu o olay bana göre. O yüzden kendi doktorum dışında birine gitmek istemiyorum. Kasılmaların sıklaşırsa bana mesaj at hemen hastaneye geç saat kaç olursa olsun dedi. Onun rahatlığı var üstümde.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…