Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendi doktoruna değil de bulunduğun yerde yakın acil falan yok mu ona gitsen bi baktırsan. Hep zektadan örnek veriyorum da onun da düzenli değildi
Kadın doğumun acili yok. Normal acil var. Oraya gidip anlatsam yine 1.5 saatlik mesafeye ambulansla yollarlar. Biraz takip edeyim kendimi. İlerlerse kendi aracımızla giderim. Ambulanstan iyidir.

Yaaa çok tatlısın yazarken kendimden bile korkarak yazdım o şanslı ben bile olabilirim diye hepimizin hakkında hayırlısı kurbanlık koyun gibi bekliyoruz sıramızı
Kızzz ne tatlısı sweetgirlcandy korkk bundann kime ayy geliyo az kaldı dese doğurtmaya gönderiyoo sakınn haaa

Kadın doğumun acili yok. Normal acil var. Oraya gidip anlatsam yine 1.5 saatlik mesafeye ambulansla yollarlar. Biraz takip edeyim kendimi. İlerlerse kendi aracımızla giderim. Ambulanstan iyidir.
O zaman bi mantığı yok oraya gitmenin. Sen yine de doktoruna mesaj at böyle böyle diye haberi olsun bekle ya da gel der ona göre

Suyum gelir heralde ya anlarım o kadarını.
Ay canım sende benim gibi hastanen uzak. Benimki de 40 dakka mesafede.
Sen nerdesin bu arada
Kızlar yazmış zaten suyu bekleme ama sancıları takip et. Kasılma sayacı diye bi program var. Ben indirdim sende indirip takip et en azından. Hadi hayırlı haberlerle gel canım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…