Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kubrasc miş canım
En azindan yarin bi kisi var ondan haber bekleyerek gecer günümüz heyecan olur. Bugun bn sütyen takamdm evdegenelde takmiom zatende evde su gibi gekiyordu hep göğsümden. Bugun beyaz tişört vardi uzermde akan sut sarimsi olmus. Dogum yaklastikca demekki koyuluyor

Aayyyyy ne güzeell yaaa eevt doğum yaklaştıkçada katılaşıyormuş sarımsı süt zararı yok benim hala gelmedii o sadece acıyo dokununca krem sürmeye başladımm artık kuzu ben zaten genelde evde hiç sütyen taktığımı bilmemm

Memelere özgürlüükkkk

Sur sur krem yada hindistan cevzii yag yumusak tutbazen benmde uclari sertlesip agrio dus alip sutyensiz biraknca akinti oluyor oyle rahatliyor demkki biriktikce agri oluyor boylede üstüm batiyor yapis yapis oluyorm amaa olsn agridan iyidir

Sur sur krem yada hindistan cevzii yag yumusak tutbazen benmde uclari sertlesip agrio dus alip sutyensiz biraknca akinti oluyor oyle rahatliyor demkki biriktikce agri oluyor boylede üstüm batiyor yapis yapis oluyorm amaa olsn agridan iyidir
Yaniii boşverrr sütyen takmak bile iyi değilmiş zatenn ya ben hiç takmıyorum rahat bırakıyorum hep

Yaniii boşverrr sütyen takmak bile iyi değilmiş zatenn ya ben hiç takmıyorum rahat bırakıyorum hep
Bnde artik oyle salkim saçak geziyorm uclarida belli olmasa pek iyi olacak ama ucalri büyüdü benm baya rengi cok koyulasmadi ama findik kadan uc oldu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…