Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Her hangi bi sorun mu var doktor mu yasakladı Ben tam aksineyim çünkü son güne kadar devam
Yok kuzum aksine dr bisi demiyo oneriyor ama bnm bacakalrm cati agrim cok olunca kendimi resmi tatile soktum ama artik cok kaciism yok gibi iiyi hissettgm an icin soz verdm bugun sonra bide lohusalik durumu var gunahhh o kadr zman beklemesin

Ya kızlar bu ara bi kaç gündür canım acayip çikolata fln çekiyo , normal mi ya bn bayadır yemiyordum dikkat ediyorum . Acaba tak etme durumuna mı geldim yoksa hormonal mi bilemedim

Ya kızlar bu ara bi kaç gündür canım acayip çikolata fln çekiyo , normal mi ya bn bayadır yemiyordum dikkat ediyorum . Acaba tak etme durumuna mı geldim yoksa hormonal mi bilemedim
Inanki bende öylee hele nutellaa vallaha dayanamadımm ekmekle sürüp yedimm kocamdan gizlii 9aydır ağzıma sürdüğüm yok dedim artık yeterr şekerim var evett ama nede olsa doğcak dedim az kaldı

Bizim adam yeltenio ama bnm bi yerm saglam deglki ahh oram agrio ah buram garibim on gündr keid gibi
Bizim adam yeltenio ama bnm bi yerm saglam deglki ahh oram agrio ah buram garibim on gündr keid gibi
Valla benimki sağolsun aşırı saygılıdır o konuda yeltenmeye bile utanıyor acıyor biraz da Halime panda gibi yuvarlanınca pek cazibem kalmıyor herhalde jdjdjd

Normal doğum değil miydi onun? Hemen yatmıştır ya.
Ya ne bilem sorayım dedim
Evett sen nasılsın kuzumm
Valla kuzuşum yoldayım hastaneye gidiyorum
4 gündür sancım var biliyorsunuz bugün bayağı can yakmaya başladı bi gidip görüneyim dedim.
Aslında haber etmeyecektim durduk yere ekşına gerek yok diye ama sordun diyim 10 dakka sonra hastanedeyim. İlk işim size yazmak.
Dua edin nolur başlamış olsun ve hemencik sağlıkla afiyetle gelsin prensesim

Ayyy heyecanlandım ben bile burda inşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…