Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inanki bende öylee hele nutellaa vallaha dayanamadımm ekmekle sürüp yedimm kocamdan gizlii 9aydır ağzıma sürdüğüm yok dedim artık yeterr şekerim var evett ama nede olsa doğcak dedim az kaldı
sanırım aynı kafadayız artık yeter dedim bnde ya. Off gündüz çikolata yedim oreo lu milka akşam çayla da kızımın bonibonları vardı hepsini Yedim

Yaaaaaaaaa iyikide sordum heleee anamm haberdarr et hadi inşaallahhh

Zaman geçmek bilmiyor neden stres yapıyorum bilmiyorum kızlar normalde günü yaklaşınca insan sevinir ama ben durgunlaşıyorum dogumdan korkmuyorum ama nedense bir durgunluk var üstümde derin derin düşünüyorum sürekli neler yaşayacagımı kestiremiyorum.benim gibi olan var mı

Hormondan o hormon değiştiriyor seni tuğaf oluyorsun bu konuda ama geçecekk kuzumm

Olmayacakk kucağına alınca ağlama moduna girecenn şahsen ben ağlarımm
Kucağıma alınca bende ağlarım diye düşünüyorum çok kutsal bir duygu
Ben degisik psikolojideyim hamilelige de alıştım sanki hic yüzüstü yatamayacakmışım karnım inmeyecekmis gibi bir his oluştu bende tövbe est

Günüm belli olana kadr bende oyleydim perşembeye gün vernce hersey degisti heyecan basladi hormonlarn oyunu iste kuzum ne gzl kavuscz miss kokulu bebeklerimize keyfini cikar. Derin derin düşünme bn sadece kizimi o dogunca göreceğim ani dusunuyorm

Alışıyorsun iştee ben çoğu şeye alıştım.vallahaa yaa canoo ama biyandanda gelsin diyorum hep giydiriyimm güzel odasında hep uyusun uyansın yürüyusün

Ay keşke benimde günüm belli olsa bana deseler ki şu gün doğuracaksın kafam çok rahatlar belirsizlik beni korkutuyor suyum mu gelecek sancım mı , gece mi olur gündüz mü acaba , vs vs duş alacak vaktim olurmu bunları düşünüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…