Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alışıyorsun iştee ben çoğu şeye alıştım.vallahaa yaa canoo ama biyandanda gelsin diyorum hep giydiriyimm güzel odasında hep uyusun uyansın yürüyusün
Iyiki burası var yaaa bugünleri de atlattık diyeceğiz bir gün hepimiz ,bebişler kucağımızda
Sağ salim gelsinler de yavrular baska birsey istemem

Ayyy heyecanlandım ben bile burda inşallah hayırlı haberler alırsın

Yaaaaaaaaa iyikide sordum heleee anamm haberdarr et hadi inşaallahhh

Geldim direk nstye bağlandım. Doktor doğuma girmiş. Gelince muayene edecek. Nstde henüz sancı yok ama
Bakalım yumuşama açılma vs var mı

Yok kız be valla eski fotoğraflarıma bakıp ağlayasım geliyo resmen
Tüm çıtırlıgım rafa kalkmış bebiş doğsun hızla eskiye dönmeye çalışırım artık
Eskiye baknca oooo ooo yani. On kilo aldm ama cok degistim gibi geliyor dogumdan sonra bi iki aya toplariz inşallah. Her halimiz guzel bizim ana oluyorz kocam sadece gecen gun burnun buyumus farkinda misn dedi yinede senin burnun kadar olmamis sis hali bile dedm onun disinda hala hep anne olacaksn tabiki vuct değişiyor ama bn hep ayni bakiyorm sana falan diyor. Hatta penguen gibi yurumeme bayiliyor bizimki oyle pek farkli bakmadi yani oyle hissediyirm hala cekiciligim var gozunde

Balıkesir/Edremit’teyim. Hastanem ve doktorum Balıkesir’de. Sancım, ağrım yok şükür. Var da baya az yani. Çarşambaya dayanır inşallah cimcime.

Bundan dolayi boylesin bnde en cok suyum nerde gelecek yataktami halidami bide onumu temizliycez sıkıntısı vardi gun bellii olunca tüm kaygilar gitti. Ama keşke normal olsaydi uygun olsaydi cati ve bebek pozisyonu. Normali bekleseydim. Ama nasp iste bbek istedigi gibi geliyor bizim istememiz olmuyor. Keyifli yanlarini düşün bebeğinle ilk tanisma ilk sesi duyma ani endiselern gecer kuzu.farkli seylere odakla kendini. Ve cok normal böyle olmanda bunu kendine dert etme.

Ya tabiki mütevazilik yapmak zorundalar ama o söylesede ben eski ben olmadığımın farkındayım kız bebek güzellliği alırmış anneden mevzusu doğruymuş gittim valla yüzüm bile değişti

Ya tabiki mütevazilik yapmak zorundalar ama o söylesede ben eski ben olmadığımın farkındayım kız bebek güzellliği alırmış anneden mevzusu doğruymuş gittim valla yüzüm bile değişti
Aman alsnn yabanciya gitmio hala çok güzeliz boşverrr. Dogum sonrasi toplariz inşallah. Ikide bakim yaptikmi misss

Balıkesir/Edremit’teyim. Hastanem ve doktorum Balıkesir’de. Sancım, ağrım yok şükür. Var da baya az yani. Çarşambaya dayanır inşallah cimcime.
İnşallah. Bak ben geldim sancı falan çıkmıyor nstde. Seninki de bekliycek bence
Muayene etsin hele bi hersey yolunda gideer inşallah kuzum.
İnşallah
Kaldı 2 günüm kızlar...Süreci düşündükçe darlanıyorum hayırlısı olsun artık.
İki isim arasında kaldık Alp Giray ya da Emir Alp...
Emir Alp daha hoş sanki.Sizce hangisi daha iyi?
Emir Alp kesinlikle
Hayırdır bacım doğuruyor musun sonunda
Bilmem. Daha dr gelmedi ama nstde sancı çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…