Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya kızlar bu ara bi kaç gündür canım acayip çikolata fln çekiyo , normal mi ya bn bayadır yemiyordum dikkat ediyorum . Acaba tak etme durumuna mı geldim yoksa hormonal mi bilemedim
Ben var ya 2 aydır falan ölmüş gibi çikolatalı şeyler yiyorum canım feci istiyor

Anaaaaam hadi bekliyoruz

İnşallah. Bak ben geldim sancı falan çıkmıyor nstde. Seninki de bekliycek bence

İnşallah

Emir Alp kesinlikle

Bilmem. Daha dr gelmedi ama nstde sancı çıkmıyor
İşte ben de öyle olmasın diye emin olmadan gitmek istemiyorum. Git gel 3 saat yol. Randevulara gidip geldikçe bile 2 gün kendime gelemiyordum. O yüzden iyice yumurtanın kapıya dayanmasını bekleyeceğim.

Bilmediğin yaşamadığın için bence

Kaldı 2 günüm kızlar...Süreci düşündükçe darlanıyorum hayırlısı olsun artık.
İki isim arasında kaldık Alp Giray ya da Emir Alp...
Emir Alp daha hoş sanki.Sizce hangisi daha iyi?
ayy ne güzel bu hafta baya bebiş haberleri alacağız emir alp bencede

Kaldı 2 günüm kızlar...Süreci düşündükçe darlanıyorum hayırlısı olsun artık.
İki isim arasında kaldık Alp Giray ya da Emir Alp...
Emir Alp daha hoş sanki.Sizce hangisi daha iyi?
Kavuşmaya az kaldı kızına kim bakacak kuzu sen hastaneye gittiğinde
Emir Alp daha hoş bencede

Ya tabiki mütevazilik yapmak zorundalar ama o söylesede ben eski ben olmadığımın farkındayım kız bebek güzellliği alırmış anneden mevzusu doğruymuş gittim valla yüzüm bile değişti
Bak o bende olmadı yüzüm hiç değişmedi şişlik falan da yok hafif bi kilo artışından kaynaklı var

bu hamileliğimde cok darlandım ben ne libido kaldı ne başka birşey burun etlerim zaten isyanda şişlikten. 2 bebe ile jübile yapmayı düşünüyorum artık
Valla biz ilkinde böyle olduk eşim diyor 2.yi de peşine yaparız. Oldu şu halimi görmüyor musun tek çocuk yeter diyorum

Kavuşmaya az kaldı kızına kim bakacak kuzu sen hastaneye gittiğinde
Emir Alp daha hoş bencede
Kayınvalidemde kalacak kuzu.Babanneye düşkün zaten.Annem kemoterapi sonrası hala toparlayamadı babam ona bakıyor. Torununu görmeye de gelemeyecek.Çok değişik bir süreçten geçiyoruz.Kızımın doğduğu an da kaynım trafik kazası geçirmişti.Her doğumda bir vukuat oluyor.

Tuvalet sorununu nasıl hallettin?

Haydi hayırlısı bakalım.Aynı gün doğurucaz bence içime doğdu:)

Al
bu hamileliğimde cok darlandım ben ne libido kaldı ne başka birşey burun etlerim zaten isyanda şişlikten. 2 bebe ile jübile yapmayı düşünüyorum artık
benden de o kadar.Ikincilerde hormonlar farklı çalışıyor o zaman.Normal durumda bile zor nefes alıyorum çatı ağrısından aylardır bacağı bile ayıramıyorum ki nasıl ileri gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…