Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En son 37 haftalikken gittim nst de sancıları çıkmadı öyle o yüzden doktorda 40. Hafta da gel dedi açılmam var mı yok mu bilmiyorum ama demek ki olmadı hiç cinsiyet erkek
Eneeeeee doktor niye öyle yaptı ki 37 den sonra sık sık çağırması gerekmiyor mu yahu Hareketli mi oğluş

Eneeeeee doktor niye öyle yaptı ki 37 den sonra sık sık çağırması gerekmiyor mu yahu Hareketli mi oğluş
Evet genelde 37 den sonra her hafta çağırıyorlar ama normal doğum istiyorum doktorum da biliyor bunu eğer suyun kanaman sancin vs olursa gelirsin onun dışında 40. Hafta da görüşelim dedi benim de herhangi bi şikayetim olmadı bu şekilde bakalım heyecandan uyuyamıyorum içimden bi ses sabah doğum yapicam diyo

Yaaa hadi hayırlısı inşallah bugün sağlıcakla kavuşursun

Normal doğumda aynı gün çıkarıyorlar
Sezeryanda 1 gece kalıyorsun
Kaldığın gece başına ekstra 1500 TL ödüyorsun ve ilaçlar bu ücrete dahil değil

Burada Herkes 1 gece kalınca normali bu diye düşündüm açıkçası
Eğer bilseydim böyle sancılı bir süreç olduğunu
2 gece kalayım derdim

Kızlar ya günaydın sol boşluğum da bir ağrı midemden aşağı bi halsizlik bişey var anlayamadım da anlatamadım da kasıklarım belim. Adetin ilk karıncalanması gibi ağrıyo. Açılma falan mı oluyordur sancı mıdır bu . Kendimi çok kötü hissediyorum

İçimden bir ses sabah doğurucam demiş doğurmuş cidden amaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…