Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlısıylaa gelsin inşaallahh
Sende benim gibi hep iyi beslendin

Ay maşallah ben de sancı bekliyorum ama hiç yok kilo alımınız çok güzel hepsini bebiş almış zaten sancı çıkmasına sevinin derim ben dün nstdeyken dua ediyordum biraz sancı çıksa artık diye

Kız zinnur doğurmuş mu Murphy de yazmış nerden anladınız

Ay maşallah ben de sancı bekliyorum ama hiç yok kilo alımınız çok güzel hepsini bebiş almış zaten sancı çıkmasına sevinin derim ben dün nstdeyken dua ediyordum biraz sancı çıksa artık diye
Sancı çıkınca doğum süreci başlamış mı oluyor? Ya kafam çok karıştı bu gün, oğlum çok hareketliydi mesela nstdeyken, onun hareketlerinde hep o çizgiler yukarı doğru çıktı. Ama ben bir tane bile kasılma hissetmedim. Makine mi bozuktu diye düşünüyorum. Çok bir nst deneyimim de yok gerçi. Bu 2.si ama ilkine devlette girmiştim, orada bir kasılma hissettim gerçekten de bir kasılma vardı. Şimdi bu gün emin olamadım.
Bir de kasılma ayrı sancı ayrı şey mi onunla ilgilide kafam karıştı bu gün.

500 gram çok değil mi oynama

Ay ne güzel sancıyı hissetmemek maşallah kilosu da güzel

Nerde kızzz amaa normalde10 ay evett
Cenazede dedi valla biri
Bu bebelerin hiç elinin ayarı yok
Vallaaa
Bizim burda normalde aynı gün çıkarmıyorlar mesela. Normalde 1 gün, sezeryanda 2 gün kalıyorlar.

Aletleriyle ilgili sanırım. (bu Etlik lokman hekim yorumu 500 gr)
Ankara Gülhane de +-400 gr demişti doktor.
Benim aynı hastanede iki doktor görmüştü devlet te pandemi döneminde kendi doktorumdan hep 200 He aşağı söylüyordu doktorum ne dediyse o kiloda çıkmıştı ama dediğim gibi 200 gram sadece elden ele değişir demişti doktorun

Ay ne güzel sancıyı hissetmemek maşallah kilosu da güzel
Bende sevindim açıkcası hissetmediğime
Kilosu da inşallah 4 ü pek geçmez. Benim eşim 5.5 kg doğmuş, ben 2.7 kg doğmuşum. Babasına çeker diye biraz tırsıyorum

Ben dün doktorun sekreterinesordum epidural yokmuş hastanede vermiyorlarmış doktora yazdım konuşuruz ben varken sırtın yere gelmez diyo hiç bir şey net değil ve adam çok rahat bende tedirgin

Bilemiyorum ki.. Şeyi biliyorum mesela ölçümü nasıl yaptığına göre kilosu farklılaşabiliyor. Ama bu +-500 olayı çok fazla bir fark tabi, ama neticede o aletlerle belli bir tecrübeleri oluyordur. Çokta önemli değil netice de insan yapımı alet. Sağlıkla gelsinlerde kuzular, artık kg falan inşallah çok mühim değildir. Sadece bizim doğum şeklimiz etkiler, o beni biraz ürkütüyor. Onun dışında yaşayıp Göreceğiz bakalım. :)

Yaa ne güzel ben de 5 kilo aldım sadece ve bebek de küçük olunca herhalde ondan almadım diyordum ama öyle değil o zaman. Ben de birkaç yıldır un şeker ambalajlı gıda tüketmiyorum çok değiştirdik hayat tarzımızı ama genetik olarak da çok zayıf bir yapım var sen şimdi böyle yazınca sevindim ne güzel demek ki 3 buçuk kilo bebekle 5 kilo almak da oluyormuş suyu plasentası derken 5 kilo olduğu gibi gidecek herhalde doğumda
500 gram çok değil mi oynama
Her 1 kiloda 125 gram aşağı yukarı oynayabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…