Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben sadece geceleri bir kaç defa oda uykuya dalınca kapatıyorum hemen sen gündüzde açıyor muydun

Demekki sadece bende olmuyor iyi. Dün mesele ağzım 2 dk boş durmadı sürekli yedim. Sütüm daha fazla geldi :) yani sorun değil yeriz bizde canım yeter ki süt olsun

Canım benim canım dimi tabiki ödemdir başka ne olacaktı dimi:)
Aynen ya işitme testi zordu baya çok şükür geçtik.. eveet alttan muayene oldum

Yaa işte kimyasal güzel gelir bize

Bişi dicem prematüre ozaman farklı bakılıyor. İşitme testi çünkü zor değildi cihazlarını kafasına altına yapıştırdı birde kulaklık taktı geçti testi dedi gönderdi sizin nasıl oldu

Bencede ödemdiirrr ödem bile kilo yapıyorr zatenn

Kötü hissetmee çok şiddetli olursa doktoruna yazarsın bu şekilde

Ayyy vallahaa ben daha doğuracamdaa 40 gunü olacakta ohooooo sen 2 ayliğa gelirsin vallahaa

Topiğin miniklerinin aplası Belis yol gösterir mimiklerinize nasıl ağlamaları gerektiğini nasıl annelerinin uyutmamaları gerektiğini

Aynen bizimde öyle ilk doğduğu günü sabahı götürdüler olmadı su var heralde kulak içlerinde 1 hafta sonra bakalım dediler işte gittik tam uyuyodu o ara uyandı hareket edince tam testi geçicek hareket ettiği için grçrmedi sonra hemşire emzir uyut kundakla getir dedi öyle yaptık geçti şükür

Aa evet uyanmasıda var bunun. Hepatit aşısı yapıldı mı peki

Günaydın. Bende de bahsettiğin gibi bir ağrı var. Açılmanın böyle hafif bir ağrıyla olacağını düşünmüyorum olsa keşke

İçindeki see doğru mu demiş
Senin ssvd hem de
Hikâyeni bekliyoruzzzzz
Orası öyle. Neyseki geçti gitti şimdi iyisiniz ya önemli olan o kuzum ☺
Canım sen kimseye kulak asma. Hamur ve abur cubur olmadığı veya abartmadığın sürece sıkıntı yok. Devamke tatlım

Elleri uyuşan arkadaşlarım dr öge yi önermiştim instagramda bugün oda biraz önce gebelikte ve sonrasında el uyuşmasına bir video çekmiş haberiniz olsun
Benim oluyor ya bir bakayım sağ ol
Kızlar günaydın bana süt sağma makinası önerir misiniz memnun kaldığınız belki öyle az biraz gelir
Bende wee wel elektrikli var memnunum canım ama goguslerim dolu olmasına rağmen sütümün ucundan bir türlü geldiği o ilk iki gün,sagma makinesiylede gelmemişti. Kanallar iyice açıldıktan sonra sağma makinesi işe yaradı bilgin olsun

Kızlar kontrolden geldim. Nst de sancılar çıktı, çok şaşırdım, çünkü hiç hissetmiyorum.
Oğlan 3600 olmuş ama +-500 oynayabilir dedi. Biraz iri bir bebek, 1 hafta önde çıktı.
Ben toplamda 5 kilo aldım. Karnıma bakarak 4 kgnin altında olduğunu düşünüyorum dedi. İnşallah hayırlısı, biraz heyecanlandım.

maşallah
nasıl beslendiniz :))

maşallah
nasıl beslendiniz :))
Sağolun :) Ben yıllardır sağlıklı beslenme konusunda dikkatli bir insanım. Gebelikte de bu durum değişmedi. Ekstra yaptığım bir şey olmadı. Akdeniz tipi beslenme son 2 senedir hayat tarzımız oldu. Ambalajlı ürün tüketme alışkanlığım da yok. Ekmeğimi kendim yaparım hep, ekşi mayalı.
Aktif bir gebelik süreci geçirdim genel olarak. Kısaca böyle söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…