Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Genede güzell bi kiloyla doğmuş kuzu çok şükur rabbim kucagina da sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh

Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim

Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel bebeğin

Gunaydın kızlar doktor kontrolunden geldim, 3.400 olmuş bebem, kendi sancım gelmezse 17 haziran cuma suni sancıyla başlatcaz dedi çok stres oldum dua edin nolur kendi sancım gelsin. Bu arada doğumu kolaylaştırsın felan die ahudu yaprağı çayı önerdi günde 3 defa, 40 dakika ılık duş al karnina dogru tut özellikle dedi, meme uçlarına ara ara masaj yap dedi, bide cinsel ilişki dedi spermlerin rahim ağzını yumuşatma özelligi varmış normal doğum olacaklara fikir olsun die yazma gereği duydum inşallah işe yarar

Bi fırt bile mi çekmez bi insan o kadar uğraşmaya yok
Emme problemmiş baya ya Bi türlü tutturamadık memeyi
Evet ya gerçekten sıkıntı. Hastanede güzel emiyordu bizimki eve gelince bıraktı yalamaya devam

Yaa gözün aydın geçmiş olsun bebişin en kısa zamanda yanına gelsin inşallah

Hadi inşallah kendi sancınla gelir

Beni de 15 haziranda balonla normal yaptıracaklar. Adaçayı içiyorum 2 fincan 7 tane de hurma yiyorum. 40+2 deyim. Henüz tık yok :/

Maşallah canım tek avazda doğurursun inşallah benim normal doğuramama sebebim uzun zamandır ilişkiye girmemek oldu eşim de bende hep korktuk

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Cinsel ilişki ve sperm hakkında söyledikleri şeylerin aynısını benim doktorum da söyledi. Hiç açılman var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…